Cum sa faci rapid o baza de date cu numere de telefon mobil

Sa spunem ca vrei sa faci rapid o baza de date cu numere de telefon mobil din Romania, pentru a trimite diverse sms-uri cu promotii si oferte. Cum procedezi, in afara de solutia: O cumpar.

E simplu, faci un concurs, cum au facut si cei de la Copilulvedeta.ro. Dai un premiu, de exemplu scutece Pampers pentru un an de zile, o sedinta foto pentru bebelusul castigator, publicarea fotografiei copilului in reteaua Carrefour, din astea care prind la mamici… si indemni participantii sa isi streseze prietenii pe Facebook, Twitter, email, messenger pana cand acestia le vor da block sau ignore. Sub sloganul, da un vot, nu costa nimic, am primit zeci de mesaje in ultima perioada.

pampers concurs

Care e chestia, de fapt chiar costa sa votezi, costa dreptul la intimitate. In conditiile in care trebuie sa iti introduci numarul de mobil pentru a vota, numai un nebun ar face chestia asta, stiind ca urmeaza o avalansa de mesaje promotionale si telefoane cu sondaje. Totusi, nebuni sunt destui in Romania, deci…

Intrebarea care ramane: cine spameaza foloseste baza de date, Copilulvedeta.ro, Pampers sau Carrefour? Ori toti trei, dupa bunul plac?

P.S: Cum te poti gandi sa urci regulamentul (scanat aiurea) in PDF pe site, si sa mai aiba si 10 mb!?! De un embed de pe Slideshare nu a auzit nimeni?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile