fbpx

Cum sa updatezi o pagină de Facebook trimiţând emailuri de pe telefonul mobil

Mulţi nu ştiu că pentru a publica mesaje sau fotografii pe o pagină de Facebook de pe telefonul mobil nu trebuie neapărat să intri pe site în browser, ci poţi face asta şi prin trimiterea de emailuri, SMS-uri sau cu ajutorul unor aplicaţii pentru mobil. Fiecare pagină de Facebook are o adresă de email proprie unde poţi trimite mesajele care vor fi adăugate automat pe pagină.

Pentru a activa opţiunile mergeţi la Edit page – Mobile, unde se află şi adresa de email a paginii de facebook. E interesant că pentru a trimite update-uri prin SMS către o pagină de Facebook în România ai la dispoziţie doar Cosmote.

Prezentarea de mai jos cred că e utilă pentru toţi cei care lucrează în agenţii, sunt mereu pe drumuri dar vor sau trebuie să updateze frecvent pagina de Facebook a brandului pentru care lucrează.

Poate fi şi o modalitate bună pentru artişti de a menţine legătura cu fanii, în fond e mai uşor să faci o fotografie, sa scrii un mesajşi să le trimiţi printr-un email decât să te intri în browser de pe telefon, să cauţi pagina ta, să te conectezi şi să publici mesajul.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *