Cursuri gratuite despre promovarea online de la Google

Google a lansat ieri Atelierul Digital, o colecție de cursuri gratuite în format video și text care oferă cunoștințe despre internet, marketing online și prezența unei companii pe internet. Sunt utile atât pentru cei care vor să învețe lucruri de bază, cât și pentru cei care pornesc o afacere.

Din punctul meu de vedere multe din informații sunt banalități, dar ei pleacă de la prezumpția că majoritatea românilor au competențe digitale scăzute, ceea ce e cam adevărat, în afară de Facebook, Google și email sunt puține platforme folosite intens de români.

cursuri-promovare-online-gratuite

Am parcurs câteva module de curiozitate, nu sunt de acord cu unele informații, de exemplu ei zic că pentru o strategie online nu e nevoie neapărat să ai un site, poți începe cu înscrierea în directoare și conturi în rețelele sociale (în 2016?), dar pe amsamblu dacă vreți să vă îmbogățiți cunoștințele despre internet sunt ok modulele.

Cum vi se pare ideea lor?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Dan-Gabriel Bitire
Vizitator

RT @mariussescu: Cursuri gratuite despre promovarea online de la Google https://t.co/3Uc87D7ixH https://t.co/exR0aPIYdZ

Delia
Vizitator

Mi-am facut cont si sunt interesante. Bine, unele informatii nu sunt noi pentru mine, dar avand in vedere ca sunt gratuite, nu am ce comanta.

Multumim pentru link.

roxtaz
Vizitator

Cursuri gratuite despre promovarea online de la Google https://t.co/YlphfLCahZ

Andreea
Vizitator
Andreea

Nu stiam de lansarea asta. Fiind moca, sunt binevenite. Multumesc, Marius!

trackback

[…] în educarea creatorilor de conținut și advertiserilor. După ce au lansat cursuri gratuite de promovare online și Adwords, acum au dat drumul și unor cursuri utile dacă vreți să învățați despre crearea […]

trackback

[…] cursuri gratuite despre promovarea online oferite de Google. Poți căuta pe Google și găsești o grămadă de cursuri gratuite despre internet, marketing […]