fbpx

Cursuri gratuite despre promovarea online de la Google

Google a lansat ieri Atelierul Digital, o colecție de cursuri gratuite în format video și text care oferă cunoștințe despre internet, marketing online și prezența unei companii pe internet. Sunt utile atât pentru cei care vor să învețe lucruri de bază, cât și pentru cei care pornesc o afacere.

Din punctul meu de vedere multe din informații sunt banalități, dar ei pleacă de la prezumpția că majoritatea românilor au competențe digitale scăzute, ceea ce e cam adevărat, în afară de Facebook, Google și email sunt puține platforme folosite intens de români.

cursuri-promovare-online-gratuite

Am parcurs câteva module de curiozitate, nu sunt de acord cu unele informații, de exemplu ei zic că pentru o strategie online nu e nevoie neapărat să ai un site, poți începe cu înscrierea în directoare și conturi în rețelele sociale (în 2016?), dar pe amsamblu dacă vreți să vă îmbogățiți cunoștințele despre internet sunt ok modulele.

Cum vi se pare ideea lor?

Recomandă

7 Comentarii

  1. Mi-am facut cont si sunt interesante. Bine, unele informatii nu sunt noi pentru mine, dar avand in vedere ca sunt gratuite, nu am ce comanta.

    Multumim pentru link.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *