fbpx

Vreți să dictați mesajele pentru Facebook pe telefon, în loc să le scrieți?

Au reușit niște greci ce nu a reușit nici Google, nici Apple până acum, să scoată o aplicație gratuită pentru smartphone prin care poți dicta texte în limba română. Pesto Social e gândită pentru dictarea de mesaje și postarea lor în rețelele sociale, dar mă gândesc că poate fi extinsă și la emailuri sau documente, acolo ar fi cu adevărat utilă. Sau puteți face asta cu copy/paste momentan.

dictare-romana-android

Am testat-o, funcționează foarte bine, recunoaște propozițiile ușor, singura problemă este că la postarea mesajului dictat pe Facebook acesta apare ca fiind postat printr-o aplicație, nu direct de către utilizator, pe restul platformelor preia doar textul. Poate mai lucrează la partea asta.

Cu Pesto Social dictăm mesajul în limba română și acesta este convertit direct și cu precizie în text, gata de a fi postat pe Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, Hangouts, Twitter, Skype sau Google+. Ușor, rapid și, mai presus de toate, în condiții de siguranță, acum putem comunica în orice condiții: făcând jogging, mergând grăbiți pe stradă pentru a ajunge la timp la următoarea întâlnire, gătind mâncarea preferată, atunci când ne-am uitat ochelarii sau când, pur și simplu, nu avem chef să scriem! Este ușor de utilizat, funcțional și distractiv. Noi vorbim, Pesto Social scrie mesajul în locul nostru, apăsăm pe pictograma rețelei sociale dorite și postarea noastră a plecat deja. Atât de simplu!

Recomandă

2 Comentarii

  1. Nu prea funcționează așa cum trebuie.

    Mai ales are probleme la cuvintele cu cratimă. De genul să-mi, să-și, tu-ți. cuvinte care sunt des întrebuințate de români.

    Nu am reușit de nicio culoare să-l fac să scrie: vai, să-mi bag piciorul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *