Din nou reduceri la haine online

Luna trecuta cei de la Miniprix aveau o oferta cu reduceri de preturi la hainele cumparate online pentru cei din Iasi. Vad ca revin si luna asta cu o oferta de genul asta, valabila in weekend:

“Weekendul acesta, pe 26 si 27 februarie, Caravana reducerilor miniPRIX trece prin judetele Iasi, Arges si Mehedinti. In acest weekend (26-27.02.2011) Caravana Reducerilor ofera un discount de 20 % tuturor celor din judetele Iasi, Arges si Mehedinti. Magazinul online miniPRIX – www.miniprix.ro este singurul loc unde preturile bune se intalnesc cu promotiile pe masura. De aceea va asteptam la cumparaturi!.”

Promotia Caravana Reducerilor miniPRIX este valabila in zilele de 26-27.02.2011, iar reducerea de 20 % este valabila pentru adrese de livrare din Iasi, Arges si Mehedinti.

Cand am intrebat pe blog in ianuarie despre shoppingul de haine online parerile au fost impartite. Unii mi-au zis ca au cumparat de la Miniprix si a fost ok, altii mi-au zis sa verific cu atentie ce cumpar. M-am riscat si am comandat 2 tricouri si o pereche de pantofi sport. Exceptand peripetiile cu firma de curierat, care spunea ca nu m-a gasit sa livreze coletul desi eu eram la adresa specificata, cumparaturile au fost in regula. Am primit coletul dupa ce am sunat direct curierul din Iasi, s-au potrivit si marimile, iar ce scria pe site corespundea cu ce am primit in cutie.

Deci, cine se mai baga la cumparat haine online?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile