Din nou reduceri la haine online

Luna trecuta cei de la Miniprix aveau o oferta cu reduceri de preturi la hainele cumparate online pentru cei din Iasi. Vad ca revin si luna asta cu o oferta de genul asta, valabila in weekend:

“Weekendul acesta, pe 26 si 27 februarie, Caravana reducerilor miniPRIX trece prin judetele Iasi, Arges si Mehedinti. In acest weekend (26-27.02.2011) Caravana Reducerilor ofera un discount de 20 % tuturor celor din judetele Iasi, Arges si Mehedinti. Magazinul online miniPRIX – www.miniprix.ro este singurul loc unde preturile bune se intalnesc cu promotiile pe masura. De aceea va asteptam la cumparaturi!.”

Promotia Caravana Reducerilor miniPRIX este valabila in zilele de 26-27.02.2011, iar reducerea de 20 % este valabila pentru adrese de livrare din Iasi, Arges si Mehedinti.

Cand am intrebat pe blog in ianuarie despre shoppingul de haine online parerile au fost impartite. Unii mi-au zis ca au cumparat de la Miniprix si a fost ok, altii mi-au zis sa verific cu atentie ce cumpar. M-am riscat si am comandat 2 tricouri si o pereche de pantofi sport. Exceptand peripetiile cu firma de curierat, care spunea ca nu m-a gasit sa livreze coletul desi eu eram la adresa specificata, cumparaturile au fost in regula. Am primit coletul dupa ce am sunat direct curierul din Iasi, s-au potrivit si marimile, iar ce scria pe site corespundea cu ce am primit in cutie.

Deci, cine se mai baga la cumparat haine online?

Recomandă prietenilor!Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
Notify of