De văzut: documentar Recorder despre ultimii 30 de ani în România

Pentru cei care au trăit Revoluția dar nu prea au înțeles ce s-a întâmplat atunci și după, pentru tinerii care din fericire nu au prins acele vremuri dar ar fi bine să știe ce s-a întâmplat de fapt, vă recomand documentarul Recorder despre Revoluție și ce s-a întâmplat în România ultimilor 30 de ani. Da, are 3 ore, luați-vă o seară ca să îl puteți vedea în tihnă, și spuneți merci că acum putem să ne uităm la ce vrem, când vrem, de unde vrem.

În umila mea opinie abia după 2007 am început și noi să descoperim cum stă treaba cu democrația și capitalismul, când a început și UE să ne bage în seamă mai mult. până atunci am avut o simulare de democrație, cu inflație galopantă și furt la scară națională.

Și încă mai avem multe de descoperit.

Recomandă prietenilor!
  • 26
  •  
  •  
  •  
  •   

14
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Roba
Vizitator
Roba

Sunt curios câți bani li s-a plătit fiecăruia din video: să apară în postura de „vedetă” (Esca, CTP…), să se dezincrimineze & să-și formeze o pseudoaură umană (Roman, Văcăroiu, Năstase, Vanghelie, dragă Stolo…), să reamintească spectatorilor și celor din corporații (în special ăia din PR/HR care dau bani) că n-au plecat, nu li s-a întâmplat nimic (Petreanu, LIviu Avram…), să facă revizionism pentru servicii & să aibă motiv să se dea mare printre preteni că „I-auite bă, i-auite, vezi, am apărut în documentar, iată-mă cum zâmbesc la fraeri, și cu revizionismul făcut, și cu banii lor luați, cum făceam pe… Citește tot »