De văzut: documentar Recorder despre ultimii 30 de ani în România

Pentru cei care au trăit Revoluția dar nu prea au înțeles ce s-a întâmplat atunci și după, pentru tinerii care din fericire nu au prins acele vremuri dar ar fi bine să știe ce s-a întâmplat de fapt, vă recomand documentarul Recorder despre Revoluție și ce s-a întâmplat în România ultimilor 30 de ani. Da, are 3 ore, luați-vă o seară ca să îl puteți vedea în tihnă, și spuneți merci că acum putem să ne uităm la ce vrem, când vrem, de unde vrem.

În umila mea opinie abia după 2007 am început și noi să descoperim cum stă treaba cu democrația și capitalismul, când a început și UE să ne bage în seamă mai mult. până atunci am avut o simulare de democrație, cu inflație galopantă și furt la scară națională.

Și încă mai avem multe de descoperit.

Recomandă prietenilor!
  • 26
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
14 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Roba

Sunt curios câți bani li s-a plătit fiecăruia din video: să apară în postura de „vedetă” (Esca, CTP…), să se dezincrimineze & să-și formeze o pseudoaură umană (Roman, Văcăroiu, Năstase, Vanghelie, dragă Stolo…), să reamintească spectatorilor și celor din corporații (în special ăia din PR/HR care dau bani) că n-au plecat, nu li s-a întâmplat nimic (Petreanu, LIviu Avram…), să facă revizionism pentru servicii & să aibă motiv să se dea mare printre preteni că „I-auite bă, i-auite, vezi, am apărut în documentar, iată-mă cum zâmbesc la fraeri, și cu revizionismul făcut, și cu banii lor luați, cum făceam pe… Citește tot »

Roba

În ce lume trăim.

Roba

Ce e conspirativ în ce am scris adineauri, sus?

Roba

Crăciun fericit și La Mulți Ani. Bani pentru propagandă plătită Aaaaa, ba da: https://streamable.com/s/nsmnm/jgsjgk SUA care conduce lumea și controlează coltul ăsta amărât din Europa de Est… Serios? Nu ai citit niciodată formularea (câteva exemple) ca: „Washington D.C. is the capital of the United States and, effectively, most of the world” sau „America et all”? Dar e mai ușor de înghițim asta decât să acceptăm că am ales mereu conducători incompetenți și am jucat la două capete. Nu asta a vrut boborul, Marius? Nu boborul a vrut cu Europa și SUA și Asia, fiindcă masează genomul ăla ereditar servil, de… Citește tot »

Roba
Roba

Anonimatul face parte din dreptul uman de a nu deveni victimă, cum au fost ai noștri și Securitatea.
🙂

Roba

Dacă citeai rar, nu râdeai. 🙁