Dragi tineri, să nu votați

M-am luat cu treaba și am uitat să pun pe blog clipul de mai jos, un motivațional puternic pentru a merge la vot, atunci când e vorba de lucrurile importante, gen viitorul tău și al țării unde trăiești. Sper să vedem și la noi în campaniile ce se apropie clipuri similare, nu de alta, dar mai puțin de o treime (29%) din tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au votat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Și știu, când ești tânăr nu îți pasă, nu te afectează pe tine astea, am fost și eu acolo, dar tocmai de aia scriu, ca să nu faceți greșelile pe care le-am făcut noi, i-am lăsat doar pe cei bătrâni să voteze, și rezultatul îl vedem cu toții. Lipsa de implicare naște monștrii, uitați-vă un pic la peisajul politic românesc, câte mizerii se fac și cum ne afectează ele viața noastră și a copiilor noștri, economia, dar mai ales, viitorul.

Recomandă prietenilor!
  • 34
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
8 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Creta Ovidiu

Din nou un articol excelent! Ai mare dreptate cu mersul la vot. Rusii vad ca ti-au anticipat articolul si au scos cam de 1 an spotul perfect:

https://www.youtube.com/watch?v=c0WHTlLwJIk

Creta Ovidiu

Clipul rusilor e perfect intrucat atinge exact miezul, partea pe care o poti vedea respectiv: aberatiile UE, depravarea, poponarismul, absurdul unor conducatori cocotati in functii din cauza absenteismului la vot. Clipul americanilor e la un nivel de gandire prea sofisticat pentru majoritatea tinerilor din ziua de astazi.

Oricum ideea ramane. Mergi la vot!

Creta Ovidiu

Cat de fin a lucrat vestul in mintile noastre! Ne-a introdus ideea ca avem nevoie de ceea ce au ei. Foame nu e la noi ( a se vedea obezitatea la orice pas, mai ales la tineri si copii ), la noi se traieste excelent cu mici exceptii. In schimb ne-au distrus sufleteste. Aparent scopul vietii pentru tineri si nu doar este banul! Avem poate si un complex de inferioritate sadit tot de straini si cautam sa fim ca cei “civilizati”. Poate e cazul sa revenim la inceputuri. Inceputuri care se intind in timpuri in care strainii erau doar in… Citește tot »

Creta Ovidiu

Am batut si campii in viata dar nu acum. Bordeie de lut aveau stramosii ce-i drept. Ai auzit de Cucuteni? E aproape de tine, poate dai o fuga! Cum ziceai… bordeie de lut. Ai auzit de Tartaria? Verba volant? Mai lasa-l pe Djuvara in durerea lui caci mai ai un pic si imi zici de Lucian Boia si echipa. Are rost sa-ti explic de ce Budapesta si Viena e plina de constructiii vechi impunatoare? Vrei sa sti de ce Moldova e atat de saraca? Poate iti spune djuvara sau turcii, ungurii, americanii, rusii si mai recent UE. Sa ai spor… Citește tot »