fbpx

Duke Nukem Forever Trailer

Nu sunt fanul jocurilor de strategie, le prefer mai mult pe cele de actiune. Am jucat ceva Need for Speed la viata mea, mai ales Underground, dar cel mai mult ma pasionau shooterele, jocurile alea unde puteam sa distrug si sa impusc tot ce prindeam. Tin minte ca imi placea Quake 3 la nebunie, iar demult, pe vremurile cand erau consolele alea ieftine cu jocuri pe caseta, Duke Nukem era number one.

De 12 ani se tot lucreaza la o continuare a jocului, tot apar zvonuri despre lansarea lui, si se pare ca in sfarsit va apare o noua versiune, Duke Nukem Forever, care va fi lansata pe 6 mai 2011 la nivel international. Nu am mai jucat de mult un shooter, dar pentru Duke cred ca voi incinge iar calculatorul si tastele, mai ales ca trailerul arata bine de tot, zic eu.

Poate ca postul asta e mai mult pentru nostalgici, dar mie chiar mi-a placut jocul asta, chiar daca nu era in 3D si nu avea sunet surround.

Voi ce fel de jocuri preferati?

Recomandă

3 Comentarii

  1. Foarte tare! Abia astept sa il joc. Ma bucur ca au pastrat umorul caracteristic primului joc precum si modurile “speciale” (lovituri intre picioare, posibilitatea de a te folosi de urinar) 🙂
    Imi era dor de un “rest in pieces”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *