fbpx

Jdeal, un Groupon pentru evrei

Daca la noi Groupon abia acum isi intinde tentaculele, in S.U.A site-urile de reduceri colective au ajuns deja sa fie nisate si chiar ultranisate. Ultimul aparut este Jdeal, un site de social shopping ce vine cu oferte speciale pentru evrei?!? Momentan exista oferte pentru New York, dar fondatorii intentioneaza sa acopere toate orasele mari din State si Canada.

evrei deal

Deja exista peste 5000 de membri si numarul lor este in crestere. Nu cred ca va intereseaza prea mult un site cu oferte de mancare specific evreiasca sau alte pachete destinate lor, dar vroiam sa va arat unde se poate ajunge cu nisarea la americani.

Oare la noi ce fel de nise ar putea fi acoperite de un site de reduceri colective? Ma uitam pe site-urile romanesti si remarcam repetitia acelorasi oferte: epilare in nu stiu care loc, bilete la film, sedinte de manichiura, reduceri la magazinele de bijuterii, pantofi, imbracaminte, incaltaminte, reduceri la restaurante si hoteluri si…cam atat. O luam de la capat: bijuterii, papica, hainute, cosmetica. Zi de zi.

Oare exista sanse pentru un site cu oferte speciale pentru ultraortodocsi (pelerinaj la muntele Athos cu smirna si tamaie incluse in pret – 40% reducere), sau unul cu oferte speciale pentru hipsteri (ultimul model de freza pentru histeri cu doar 50 lei la Salonul Hipiscool), sau unul cu oferte speciale pentru rockeri (tricou original Metallica la 499 lei), sau unul cu oferte speciale pentru manelisti (colectia completa Guta la un pret fara numar fara numar), sau unul cu oferte pentru onlineri (cumpara un pachet 3 in 1 pentru 1 zi: menajera, bucatareasa si amanta, cu 60% reducere)?

Zic si eu ca loc pe piata este, in fond de 162 RON in loc de 409 RON pentru o sedinta de epilare inghinala definitiva cu laser ne-am saturat cu totii, nu-i asa? Mai ales barbatii.

Recomandă

Un comentariu

  1. Din cate stiu, companiile au contracte cu site-uri de genul, iar toate cupoanele astea sunt o tehnica de marketing. Si cum orice companie poate emite cupoane, nu e de mirare ca au aparut si acest tip de saloare intr-o incercare disperata de a atrage clienti 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *