Quik, cea mai tare aplicație gratuită pentru editat clipuri video pe telefon

Quik e probabil cea mai bună aplicație gratuită pentru editat și creat clipuri video pe telefon, fiind lansată de Go Pro. Poți încărca poze și clipuri video direct din telefon, Google Photos, Facebook sau contul GoPro, poți crea rapid colaje, reordona elementele, adăuga efecte speciale sau teme, alege o coloană sonoră și exporta totul full HD, numai bun pentru publicat pe Facebook, Youtube, Instagram sau salvat pe telefon. Fără watermark.

Partea cea mai faină a aplicației este că totul e intuitiv și se mișcă repede. Dacă nu vrei să îți bați capul prea mult e suficient să îi spui ce fotografii și clipuri video vrei să adaugi în editor (maxim 75) și după aceea aplicația îți oferă sugestii, selectează o coloană sonoră și o temă (sunt 25 de template-uri), practic Quik încearcă să ghicească momentele importante și să scoată un film din ele.

Dacă vrei să intri în detalii poți modifica tu fiecare clip, schimba coloana sonoră, păstra sunetul original, modifica textul, reordona elementele și așa mai departe. Mie mi-a luat 15 minute să scot un clip video decent. Cel mai mult mi-a plăcut că poți exporta totul full HD, nu doar HD, cum e cazul la Viva Pro, pe care am și plătit-o. Poți stabili și durata maximă a clipului, alege fonturile, aproape orice este editabil.

Aplicația adaugă automat la finalul clipurilor logo-ul Go Pro ca outro, dar e ușor de dezactivat din editarea clipului. Vă recomand călduros Quick, eu am testat-o pe Android dar cred că funcționează bine și pe iOS.

P.S: Pentru editat poze recomand Snapseed.

Știți un alt editor video mai bun pe Android?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Adi
Vizitator
Adi

Salut, eu am o problema cu aplicatia. Am facut 2 clipuri, iar acum cand incerc sa setez pozele pt urmatorul clip ma scoate din aplicatie.

Alina
Vizitator
Alina

Și pe mine…