Fetelor, unde găsiți voi doar bărbați care se poartă urât cu voi?

Are Miruna un articol siropos și motivațional despre cum ar trebui să se comporte tații cu partenerele lor, astfel încât fetele să aibă exemple pozitive în viața de familie ca să își aleagă parteneri ce se poartă cu ele frumos când cresc mari. Teoretic are dreptate, practic eu stau și mă gândesc că sunt prea multe fete care se plâng de partenerii lor dar nu se privesc în oglindă. Cer mult, dar oferă puțin.

Să nu mă înțelegeți greșit, eu sunt pentru egalitatea între sexe, respect, dar să fie de ambele părți. Ok, pun și eu mâna să dau cu aspiratorul, să spăl vasele, dacă ies în oraș ieșim împreună, fetele noastre văd că în casă împărțim ce avem de făcut, dar și Mihaela își face partea ei. Lucrează la fel ca și mine, aduce bani în casă, iar timpul liber se împarte între ce avem de făcut fiecare și ce trebuie să facem împreună. Eu duc fetele la școală, ea face temele cu ele. Eu le duc la bazin, ea se joacă cu ele seara când eu ajung rupt acasă. Și așa mai departe.

Faza e că văd multe femei pe net care se plâng de cum sunt tratate de partenerii lor, dar probabil eu trăiesc într-o bulă, deoarece cuplurile din jurul meu sunt normale, tot genul care își împart sarcinile, nu încearcă el să arate că e mai deștept ca ea sau ea că vrea să stea degeaba pe banii lui. Nu zic nu, peste tot există certuri, probleme, dar sunt lucruri care se pot rezolva.

Nu știu, poate se exagerează prea mult cu egalitatea asta între sexe, că majoritatea oamenilor normali nu mai discriminează de mult femeile, dar femeile tot se plâng că sunt discriminate și persecutate, că nu au noroc în dragoste, că bărbații e porci, dar eu nu văd în jurul meu cazurile astea.

Deci fetelor, unde găsiți voi doar bărbați care se poartă urât cu voi?

Și reclama siropoasă de la care a plecat articolul Mirunei, ceva reclamă indiană la detergenți:

Recomandă prietenilor!
  • 36
  •  
  •  
  •  
  •   

13
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Miruna Siminel
Vizitator

Mă bucur că te-am inspirat 🙂 multe femei și au această așteptare, ca bărbatul să aducă bani în casă. Doar că, în articolul meu, nu e vorba despre cuplurile normale (cine sunt eu să definesc ce e normal?), ci despre cuplurile în care un echilibru lipsește. Sau în care tatăl simte că multe i se cuvin tocmai fiindcă el aduce banii în casă. În cuplurile unde respectul lipsește, unde nimeni nu e în aceeași echipă cu nimeni, unde copiii doar asta văd și cu asta cresc drept exemplu. În cuplurile unde unul dintre ei vine zilnic târziu acasă, nu fiindcă… Citește tot »

Miruna Ioani
Vizitator

Mulțumesc, Marius!

Marius Sescu
Vizitator

Cu plăcere, numai să nu vină toate feministele pe capul meu acum. 😀

Miruna Ioani
Vizitator

Marius Sescu tu ai vrut-o :))

Mita Kowalski
Vizitator

Aici in ro, unde capitanul sufletelor este un megasenzational

Marius Sescu
Vizitator

Nu mai știu care era căpitanul, era aglomerație în lupta pentru tron.

Mita Kowalski
Vizitator

Le urez succes tuturor. Sa aibe minte si sa fie drepti. Cu pacaleala nu se ajunge departe.

Marius Sescu
Vizitator

Mita Kowalski depinde de publicul țintă. 🙂

Mita Kowalski
Vizitator

Publicul aproape intotdeauna greseste.

Marius Sescu
Vizitator

Mita Kowalski amen.

unblogcolorat
Vizitator

Si eu cu sotul impartim treburile, banii, timpul astfel incat sa fim amandoi ok…Au fost situatii in care eu nu aduceam bani si, desi nu eram casatoriti pe vremea aia, nu au existat situatii tensionate. A fost o perioada in care eu castigam mai mult, dar erau banii nostri. Au fost situatii in care nu avea chef sa ma ajute prin casa si pleca la meci. Nu s-a pus problema sa ma supar sau sa ma plang. Nu exista certuri nici pe tema asta. Dar, cunosc cupluri (impreuna de ani de zile) care platesc jumate-jumate nota la restaurant, care isi… Citește tot »