Cum a ajuns Facebook la 8 miliarde de vizualizări video pe zi

Pe scurt, cei de la Facebook au permis utilizatorilor să încarce clipuri video furate de pe Youtube, adică să le descarce de la cei care le-au creat. Au închis ochii. În plus, au încurajat utilizatorii să producă video pe platformă, teoretic dacă urci un clip video direct pe Facebook acesta este mai vizibil decât un album foto sau un mesaj text sau un link. Și nu e vorba de relevanța clipului, de interacțiunea cu utilizatorii, poate să fie orice, cât timp e video.

Că lumea se uită 3 secunde sau 30 de secunde la clip e altă discuție, ei zic că e tot o vizualizare chiar dacă ai închis sonorul și ai trecut mai departe, sau că acele clipuri puse de pe Youtube sunt afișate mai puțin, pentru a încuraja clipurile urcate direct pe Facebook, deși nu e chiar corectă practica. Mda, succesuri.

Recomandă prietenilor!
  • 3
  •  
  •  
  •  
  •   

4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Marius Sescu
Vizitator

Despre vizualizările de clipuri video de pe Facebook. https://t.co/cZQoyuc5C2

silkweb.ro
Vizitator

Cum a ajuns Facebook la 8 miliarde de vizualizări video pe zi

Pe scurt, cei de la Facebook au permis… https://t.co/qsPeMQq5u6

Alex Buleandră
Vizitator

Cum a ajuns Facebook la 8 miliarde de vizualizări video pe zi https://t.co/tH36vjyNpz

trackback

[…] umflată mult, între 60 și 80%. Mai să îți cadă fața, dar asta se întâmplă când spui că sunt suficiente 3 secunde pentru a vedea un clip video, cum fac ei. Practic, și timpul mediu acordat vizionării, și numărul de vizionări sunt […]