Facebook Messenger, o alternativă pentru aplicațiile de live chat pe site

Facebook a trecut pluginul pentru Messenger în open beta, deci în curând probabil vom avea o versiune disponibilă tuturor celor ce vor să integreze Messenger pe site în locul altor platforme de live chat cu clienții. Și da, Messenger e o alternativă tentantă, în primul rând deoarece oricum de obicei este cineva din firmă conectat la pagina de Facebook, deci poate răspunde rapid la întrebări, iar majoritatea cumpărătorilor folosesc deja Facebook, de ce să nu comunici cu ei acolo unde sunt deja?

Și pentru că am înțeles că nu mă laud destul cu ce facem la Advertica, adică nu doar promovare online ci și site-uri, magazine online, dezvoltare web și cam tot ce ține de prezența online, pot să vă zic că noi am implementat deja chat-ul prin Messenger pentru câțiva clienți ce vând pe site-urile lor produse și servicii, direct clienților persoane fizice. Rezultatele sunt faine, chiar a crescut gradul de interacțiune cu aceștia. E ciudat că abia acum s-a trezit și Facebook să facă ceva oficial în direcția asta, noi am implementat așa ceva prima dată acum 1 an.

Dacă aveți site pe WordPress e și mai ușor de implementat, de exemplu modulul ăsta e gratuit și trebuie doar să introduceți în setări adresa paginii de Facebook a brandului, sau mai e și acesta, un pic mai complex.

Ideea e că dacă nu vreți încă o altă aplicație separată pentru chat live cu clienții și aveți deja o pagină de Facebook pentru brandul pe care îl promovați testați și integrarea Messenger pe site pentru chat, s-ar putea să vă placă.1 Comentariu

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: