fbpx

Ziarul tău are pagină de Facebook și vrei să atragi câți mai mulți fani? E simplu, postează conținut de calitate, informații utile pentru cititori, convinge-i că merită să se aboneze la pagină, fă-le viața mai bună. Nu ai timp pentru așa  ceva, vrei o variantă mai simplă ? Nici o problemă, promite cititorilor un iPhone dacă îți dau Like și completează un talon din ziar. Așa se face în online, nu?

desteptarea-bacau

Cum poti castiga un iPhone 4S?
Da Like la pagina Desteptarea de Bacau.
Daca ai dat deja Like, treci la etapa a doua: cumperi un ziar Desteptarea si cauti talonul cu concursul. Il completezi cu datele tale si-l trimiti. Pe 19 decembrie facem tragerea la sorti.
Daca ai trimis mai multe taloane, evident, ai mai multe sanse de castig.
Dupa extragerea talonului vom verifica daca ai dat like la pagina noastra. De aceea, trebuie sa ne precizezi pe talon si numele profilului tau de Facebook.
Daca ai dat Like paginii, ai castigat telefonul. Daca nu, tragem alt talon.

Suntem în 2013, da? Ce ziceți, mai prinde metoda asta?

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
13 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Doru Șupeală
28 noiembrie 2013 11:03

sigur se cheamă Deșteptarea și nu Prosteala?

Andrei Ionita
28 noiembrie 2013 11:16

Mă, până la urmă dacă scopul e să muți cititorii din offline pe online și să închizi print-ul, de ce nu?

Petre
28 noiembrie 2013 11:47

Daca se dadeau iPFoane la “concursuri” de acest tip cred ca nu mai vindeau niciunul … pentru ca ar fi avut toti ifoane 🙂 la cate tepe de acest fel au circulat si mai circula prin online.

Dan
Dan
29 noiembrie 2013 09:34

Ai fi surprins sa afli ca functioneaza. Am colegi care cumpara aproape zilnic ziarul pentru talon ! :))

Razvan
29 noiembrie 2013 10:49

Fiecare incearca sa isi atraga clienti si fani cum pot. Daca in Bacau o astfel de tehnica functioneaza atunci eu cred ca sunt de apreciat cei care s-au gandit la asa ceva. Dupa cum spune Dan, sunt unii care chiar cumpara.
Marius, din punctul tau de vedere, in Iasi o astfel de campanie ce impact ar avea?

Razvan
29 noiembrie 2013 12:49
Răspunde către  Marius Sescu

Corect, dar asa privesti tu lucrurile, fiindca ai experienta relevanta pe partea de Social Media si nu numai.
Dar pagina, pe moment, se bucura de un succes. Au 3k+ like-uri. Si intr-o oarecare masura si-a depasit si publicul tinta. Sunt cel putin 3 botosaneni care au dat like si cine stie cati ieseni.

TAV
TAV
1 decembrie 2013 01:24

asa tara asa oameni sau invers.. din pacate vad zilnic zeci de prosti care dau “like” la concursuri din astea; n-am mentalitatea de jucator la noroc asa ca mi-e greu sa inteleg astfel de oameni; sincer nu as avea nimic impotriva daca scopurile ar fi nobile dar ma indoiesc; singura cultura promovata de ziare este SENZATIONALUL si acela numai ce inteleg prostii, babe violate, copii abuzati, crime si jafuri, nimic despre umor de calitate, fizica cuantica, teatru, literatura si modele de urmat; ne scaldam intr-o mediocritate crancena in tara asta.

Zoltan
Zoltan
3 decembrie 2013 14:26

Intotdeauna au fost interesante astfel de campanii de like-uri, insa vreau sa va intreb, poti sa-ti vezi toti fanii care au dat like la pagina ta de facebook?

13
0
Lasă un comentariux
()
x