Cum a fost la spectacolul lui Horia Brenciu din Office Aqua Lounge Iași. Bonus foto și video

Aveam câteva rețineri legate de spectacolul de aseară din Office Aqua Lounge, unde am fost invitat alături de mai mulți bloggeri din Iași. Toți mi-au zis că Horia Brenciu face un show extraordinar, se implică trup și suflet, dar eu parcă nu eram convins. Acum nu mai am nimic de obiectat. Timp de 2 ore Horia a electrizat publicul, care a cântat și a dansat cu el, melodie după melodie.

E altceva când îl vezi live, cântând chiar lângă tine, când vezi câtă pasiune pune în interpretări, indiferent că e vorba de melodiile proprii sau alte melodii faimoase. Nici trupa lui nu e mai prejos, sunt niște voci extraordinare, pe care din fericire Horia le scoate în evidență, nu are nici o problemă să adune laolaltă artiști cu o voce la fel de bună ca a lui.

Horia Brenciu are un brand foarte bun, distinct pe piața muzicală din România, și acum înțeleg de ce. Își iubește fanii, comunică cu ei, se implică complet pe scenă.

Clubul Office Aqua Lounge a fost arhiplin, cred că erau peste 700 de oameni care se distrau în locația foarte bine aleasă, pe malul Ciricului. Mi-a plăcut sonorizarea impecabilă din club, amenajarea foarte bună care a permis un spectacol de calitate și faptul că aerul era respirabil, deși era foarte aglomerat în interior.  A fost mai greu cu găsirea unui loc de parcare, dar cred că e normal când are loc un asemenea concert, la care toți vor să meargă.

Fotografii din cadrul concertului de la Office Aqua Lounge:


Clipuri cu Horia Brenciu în timpul concertului, ca să vedeți și voi ce show a făcut:

Office Aqua Lounge merită vizitat, și asta vine de la unul care nu merge prea des prin cluburi. Dacă vor mai fi alte concerte cu siguranță voi reveni, sper acum numai să țină vremea călduroasă suficient de mult pentru a fi organizate.

Voi prin ce cluburi mai mergeți?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Dany
Vizitator

Am fost și eu acum câteva săptămâni pentru prima dată la un concert susținut de el – aceeași energie și același show electrizant de care ai menționat și tu.

Ps: tricou casamoarafetili :))

Bucur
Vizitator

interesant pentru unii acest concert…

Grig
Vizitator
Grig

🙂 Nice 😛

Otilia
Vizitator
Otilia

Buna !am fost si eu la concert a fost superb,vreau si eu pozele 12 si 13 care le ai postat, eu am incercat sa le copii , dar sunt mici pozele as vrea sa le am normale,pt ca apar si eu pe acolo.poti sa mi le dai ,pls.ms

Monica
Vizitator
Monica

Super concertul! Noi am sarbatorit petrecerea burlacitelor acolo in acea seara si a fost minunt…Eu eram burlacita :))) 😀 BRAVO HORIA!!! Tine-o tot asa ca burlacitele te iubesc tare!!! Pooop! :*

trackback

[…] care nu sunt fanul cluburilor, am fost la un concert cu Horia Brenciu în Office Aqua Lounge și mi-a plăcut la nebunie, deci s-ar putea să mă mai vedeți pe […]