fbpx

Fresh din mere de Itești

Foarte bun sucul, și natural. E produs aproape de Bacău. Direct de la producător îl puteți cumpăra cu 2 lei la 250 ml, dacă ar scoate și o versiune la sticlă de plastic, special pentru copii, cred că ar crește mult vânzările. Au și un concurs în perioada asta pe site-ul lor, dacă sunteți activi pe Facebook.

fresh-mere-itesti

În perioada 1-30 octombrie, spune-ne ce anume îţi place cel mai mult la sucul din delicioasele mere de  Iteşti şi arată-ne care din cele trei variante e preferata ta: doar din mere, cu morcovi sau în combinaţie cu coacăze. Sunt permise poze, filmuleţe, texte în versuri sau în proză, care să fie puse pe pagina de Facebook Fresh de Iteşti https://www.facebook.com/FreshdeItesti sau pe wall-ul participanţilor, însoţite de hashtagul #freshdeitesti.

Fresh din Mere de Iteşti” împlineşte în octombrie un an de la lansarea pe piaţă. Brand românesc, recunoscut şi la nivel internaţional, Fresh din Mere de Iteşti a urcat rapid în preferinţele celor care pun accent pe un stil de viaţă sănătos.

Unde il găsiți:

„Pe lângă reacţiile pozitive din partea celor care au cumpărat şi au consumat Fresh din Mere de Iteşti, ne-am bucurat şi de spijinul şi deschiderea unor branduri consacrate din Bacău. Mă refer la Dedeman, Pambac și Agricola, care ne-au primit în magazinele lor. Acestora li se adaugă marile lanţuri de hypermarketuri – Kaufland, Cora, Billa, Carrefour şi Auchan, dar şi benzinăriile Petrom, care au dorit să colaboreze şi să susţină un brand românesc, un brand sănătos, aşa cum este Fresh din Mere de Iteşti”.

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *