fbpx

Full House Pub, Bacau

Full House Pub este un pub dragut situat in Bacau. Sambata seara pe la 8 cand am fost noi acolo era destul de multa liniste, mai erau doar 2 mese ocupate pe langa a noastra. Din ce am inteles dupa 11 seara se incinge atmosfera, mai ales cand se da drumul si la Karaoke.

Adresa Full House Pub: str. Vasile Alecsandri, nr.63, Bacau.
Telefoane pentru rezervari: 0234/585.442, 0788.764.755

Full House Pub este un pub dragut situat in Bacau. Sambata seara pe la 8 cand am fost noi acolo era destul de multa liniste, mai erau doar 2 mese ocupate pe langa a noastra. Din ce am inteles dupa 11 seara se incinge atmosfera, mai ales cand se da drumul si la Karaoke. Nu sunt 100% sigur, dar cred ca se fac si cantari live aici de catre formatii, am vazut un spatiu cu instrumente muzicale.

Preturile si servirea sunt ok. O bere era in jur de 4,5-6 lei, o portie de papanasi sau clatite 5 lei (foarte bune). Chelnerul ne-a servit rapid, poate si pentru ca nu era aglomerat localul. In plus in meniu mai au si pizza, shaworma, si acestea la preturi bune, de exemplu shaworma la farfurie e doar 10 lei iar pizza de 32 cm e 17 lei.

Sa nu uit, au si internet Wi-Fi gratuit dar trebuie sa cereti parola de la bar.

Il recomand daca sunteti prin zona si vreti sa mancati ceva rapid sau sa va relaxati la o bere cu prietenii. Mai jos cateva fotografii si indicatii pentru a ajunge la local.

Fotografii Full House Pub, Bacau

Localizare pe harta Full House Pub, BacauAti fost aici? Cum vi s-a parut pubul?

Recomandă

Un comentariu

  1. da,am fost si eu acolo..am ramas foarte placut impresionata!..mancarea foarte buna,servirea la fel, de atmosfera nu mai zic:D..canta si muzica life in weekend.pub ul este vizavi de autogara langa eon

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *