Ce a mai lansat Google

Google a anunțat proiectele și serviciile la care lucrează, practic viziunea lor pentru tehnologia din următorii ani și unde se îndreaptă. Au anunțat Daydream, o platformă pentru realitatea virtuală, Allo, o nouă aplicație de mesagerie pentru mobil, Duo, o aplicație pentru apeluri video, Google Home, un speaker pentru acasă care este alternativa proprie la Echo și un nou asistent virtual care recunoaște mai bine contextul în care este apelat.

Au și update-uri pentru Android Wear destul de mari, plus aplicații Android care vor putea fi rulate direct din Google Play, fără a fi descărcate, pe lângă noul sistem de operare Android N.

Unele din servicii par promițătoare, mai ales cele cu realitatea virtuală, speakerul pentru acasă și integrarea asistentului virtual cu autoturismele, dar aplicațiile pentru mesagerie, Allo și Duo, cred că vor fi ignorate destul de ușor de utilizatori, nu au nimic cu adevărat special, doar oferă ce este deja pe piață, în versiunea Google.

Ca de obicei, când vine vorba de social media Google nu reușește să scoată ceva inovativ, deși Google Photos a prins bine la public, au peste 200 de milioane de utilizatori la nivel mondial, printre care și eu. 🙂

Detalii pe larg despre tot ce a lansat Google.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
1 Comentariu
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marius Sescu

How Mark Zuckerberg Led Facebook’s War to Crush Google Plus https://t.co/nCxKZGedt7