Spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii prin Google Photos

După ce și-au dat seama că treaba cu Google+ nu prea merge, cei de la Google au început să pună accent pe aplicațiile care au prins la public. Una din cele mai importante e Google Photos, mai nou avem la dispoziție spațiu de stocare nelimitat pentru fotografiile de maxim 16 MP și clipurile full HD. Google oferă și aplicații dedicate pentru iOS, Android și web, deci oferta s-ar putea să prindă.

Ce le iese lor? Și mai multe informații despre utilizatorii serviciilor Google, pe unde umblă ei, cu cine se pozează, ce preferințe au, din astea. Promit să nu afișeze reclame lângă poze, ca Flickr, dar sincer eu am ceva rețineri legate de intimitate, pentru că toate pozele pe care le urcăm sunt automat marcate ca publice, și nu este o setare automată pentru a le pune pe toate pe privat.

Cu alte cuvinte, aplicația e faină, oferta e bună, dar aveți grijă ce poze puneți pe net, chiar dacă vorbim de Google aici, cine știe ce oameni se uită la pozele voastre. Detalii.5 Comentarii

  1. Am softul instalat pe calculator și se sincronizează cu contul Google.  Îl folosesc de mult timp și sunt foarte mulțumit. Am chiar spatiu platit de cand s-a nascut fetita mea si am pus toate pozele acolo! Pacat ca nu au păstrat Picasa,  nu prea îmi place noul Google photos,  dar ăsta e, ne adaptam!

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: