E timpul să arătăm cu degetul la o groapă. Cel mai tare spoof politic vine din Moldova

Am văzut parodia la Marian, dar era prea tare să nu o pun pe blog. Moldovenii au alegeri pentru primărie pe 14 iunie, și un ONG local a făcut acest clip pentru a motiva populația să voteze. E amuzant pentru că reunește toate clișeele cu politicieni pe care le vedem atunci când își fac campanie. 

Cred că dacă un politician și-ar face o campanie de genul ăsta ar câștiga, ridiculizând toate banalitățile pe care le spun contracandidații și spunând lucrurilor pe nume.

Cum vi se pare reclama? 🙂

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Florina

Excelenta reclama! Pe strada mea e un teren intins unde, la fiecare 4 ani (cu cateva luni inaintea alegerilor locale) incepe sa se intample ceva. Ba incepe constructia unei piete de gros, ba a unui mall … au mai fost si alte “proiecte” incepute, nu mai retin tema lor. Evident, de cateva ori m-am bucurat cu maxima naivitate de ce noroc urmeaza sa avem … in Bucuresti e mare lucru sa ai piata sau mall la coltul strazii. Dar bucuria dureaza max 6 luni, timp in care rezistam eroic la zgomotul buldozerelor, macaralelor si camioanelor. In 2-3 luni dupa alegeri… Citește tot »

Florina

Un aqua park ar merge la fix. Ca in rest mai sunt vreo 2-3 parcuri clasice in zona.