fbpx

Google Currents, alternativa Google pentru Flipboard

Aplicația se vrea a fi o alternativă pentru Flipboard și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iPad sau iPhone –  link. Practic vă permite să citiți articolele preferate într-un format simplu și intuitiv, asemănător unei reviste digitale, direct pe smartphone sau tabletă. Puteți adăuga atât feedurile din Google Reader cât și conținut de pe site-uri ca  CNET, AllThingsD, Forbes, Saveur, PBS, Huffington Post, Fast Company, peste 180 de parteneri fiind disponibili în aplicație. Lista completă a partenerilor aici.

Normal, Google+ e integrată în aplicație pentru a partaja articolele citite cu cerculețele din rețeaua socială. Dacă au băgat cerculețe până și în Gmail era clar că le vor insera în toate produsele lor, nu?

Totuși, deocamdată Google Currents nu mă convinge, Pulse pare e mai ușor de folosit pe gadgeturile ce au Android ca sistem de operare.

Voi ce folosiți pentru a citi articole pe smartphone sau tabletă?

Update: aplicația nu este disponibilă pentru download în România din Android Market, o puteți descărca de aici dacă vreți să o testați.

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *