Google Offers, alternativa Google la Groupon

Pe Mashable a aparut un zvon cum ca Google se pregateste sa lanseze Google Offers, dupa ce incercarea de a cumpara Groupon cu 6 miliarde de dolari a esuat. Google Offers se axeaza tot pe ideea de cumparaturi colective si se pare ca va functiona similar cu Groupon sau LivingSocial, un alt site de social shopping care e pe val in State.

Google Offers

Apropo, daca nu stiti care e faza cu Groupon si cumparaturile colective online cititi intai Reduceri pentru cumparaturi colective, Cupoane si Groupoane si dupa aceea reveniti la postul asta.

To ce pot sa sper e ca Google nu o va da in bara si de data asta, cum a facut cu Wave sau Buzz (apropo, nici Google Reader nu mai e ce era odata). Oricum , putina competetitie nu strica niciodata, sunt sigur ca pentru clienti aparitia unui nou jucator pe piata va fi un avantaj.

Voi ati cumparat ceva prin vreun site de social shopping de la noi?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

[…] This post was mentioned on Twitter by Marius Sescu, ANA MATEI. ANA MATEI said: RT : Google Offers, alternativa Google la Groupon http://ow.ly/3HHrF […]

Ana_Matei

RT : Google Offers, alternativa Google la Groupon https://www.mariussescu.ro/2011/01/google

mobilissimo

RT : Google Offers, alternativa Google la Groupon https://www.mariussescu.ro/2011/01/google

Iulian

Eu zic ca doar vrea sa ii sperie…momentan. Dat fiind faptul ca situatia nu e roz la Google cred ca nu ii vom vedea curand cu un astfel de produs. …zic eu 😛