fbpx

Heinz: o maioneza controversata

Spotul urmator, care promova maioneza Heinz in Marea Britanie, a fost retras de pe piata la numai o saptamana de la lansare, datorita reclamatiilor primite la adresa clipului, care a fost considerat “ofensator şi neadecvat pentru copii”. Urmariti ca sa vedeti de ce:

Unii parinti au fost fortati sa explice copiilor ca exista relatii si intre persoane de acelasi sex. Ma mira si faptul ca Heinz a dorit sa lanseze acest clip, chiar si ca o gluma! Britanicii sunt si ei un popor conservator, deci cred ca singura explicatie e ca Heinz chiar a dorit sa creeze agitatie in jurul acestei maioneze, lucru care se pare ca le-a iesit.

Sunt curios oare cum ar fi fost primit clipul in Romania? De fapt, stiind cat de pudici sunt romanii ( doar in societate ), cred ca clipul ar fi fost interzis imediat de CNA. Gramo, sunteti de acord cu mine?
Via Romantica

Recomandă

6 Comentarii

  1. sunt conservatori dar parca accepta casatoriile gay de ceva timp. se indreapta spre … olanda.

    oricum nu prea am inteles reclama. care este tagetul?

  2. Mi se pare destul de evident ca au vrut sa creeze discutii. Daca foloseau un cuplu normal, chiar nu vad cu ce ar fi atras atentia. Dar nu-mi place ca au folosit 2 barbati, probabil au vrut sa fie un efect si mai mare…

    Sunt curioasa totusi daca nu va avea un efect negativ. Daca englezii sunt conservatori cum se zice, ar putea fi posibil ca ei sa asocieze maioneza Heinz cu dispretul fata de persoanele homosexuale si ar renunta sa cumpere produsul.

  3. scuze, am vazut abia acum ca ai scris despre clipul cu pricina; da, de acord ca la noi ar fi iesit scandal si probabil ar fi intervenit si CNA-ul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *