Hi5 si SATI. Asa si?

Tot vad discutii despre intrarea Hi5 in SATI, despre faptul ca e pe primul loc in clasamentul celor mai vizualizate siteuri din .ro (peste 2 miliarde de afisari in luna septembrie). Onlineul s-a aprins, iar Bogdana crede ca nu mai sunt motive pentru a ignora Hi5-ul in campaniile de promovare online. Pe bune?

Problema Hi5 e aceeasi ca si a Neogenului: calitatea utilizatorilor. Ok, poate vor fi niste campanii pe Hi5 pentru rujuri, tricouri pentru pitipoance, sclipici si alte mizerii… si .. cat atat. Nu vad un brand cu greutate sau o firma care lucreaza B2B sa se promoveze pe Hi5 prea curand. Degeaba sunt 2 miliarde de afisari, daca advertiserilor nu le pasa de ele.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
de ce?

e multi, nene, si aia conteaza

Magus

Dude, da si tu un exemplu de “firma cu greutate” ce (crezi tu ca) nu s-ar baga pe hi5. BMW vrea sa vanda, Microsoft oricum altceva nu stie, Nokia vor si ei un ban gramada iar cocalarul are BMW, are laptop Alienware ca sa mearga bine Solitaire-ul cand nu vorbeste cu printesa lui la ultimul Nokia en-nu-stiu-cat. Toti vor sa vanda ca toti vor profit, nu-s ONG-uri, nu si-au propus sa faca acte caritabile sau sa educe vulgul.

Dragota

La laptopul de care zici nici nu are rost sa faci reclama. Nu cred ca ar fi peste 100 de persoane in .ro care sa il cumpere. Legat de reclama pe hi5 cred ca de aceea au si acceptat sa intre in SATI.
Sa dea peste bot site-urilor din ro si te asigur ca orice campanie derulata pe hi5 va avea “succesuri”.
Au 2 milioane de vizitatori. Este imens. Am uitat cati abonati la internet avem? Nu cu mult peste cifra hi5.
Iar numarul de afisari este imens – 2 miliarde.
 

Dan C

Cocalari, necocalari, sunt o piata deschisa si neexploatata si maaaareee. Poti sa improvizezi o gramada de chestii la cifrele astea. Ceva tot prinde.