fbpx

Hot-spoturi cu internet gratuit în Bacău de la RDS, prin Digi Wi-Fi

În vară RDS începea să ofere clienților săi din unele orașe internet gratuit prin hot-spot-uri. Azi am aflat de la Cristi că în Bacău sunt deja 13 hot-spot-uri gratuite RDS. Cool.

Abonaţii RCS & RDS au acces tot timpul la hot-spot-uri pe baza id-ului de client și a unei parole, dar trebuie să își creeze un cont Digi AICI mai întâi. Ceilalți pasionați de internet mobil pot accesa hot-spot-urile în limita a o oră pe zi, mai mult decât ok zic eu.

Hot-spot-urile cu internet gratuit de la RDS în Bacău:

 1. La Caffia – cafenea – hotspot wireless indoor;
 2. Pizzeria Coccinella – fast-food – hotspot wireless indoor;
 3. Restaurant Jinfu – restaurant – hotspot wireless indoor;
 4. Restaurant Miorița – restaurant – hotspot wireless indoor;
 5. Restaurant Parcul Trandafirilor – restaurant – hotspot wireless outdoor;
 6. Spălătoria Expert Auto – promenada – hotspot wireless indoor;
 7. Spatiu Joaca – Carrefour Market Bacău – Centrul Comercial “Central Plaza” – hotspot wireless indoor;
 8. Spitalul Judetean de Urgenta Bacau – spital – hotspot wireless indoor;
 9. Subway 1 – restaurant – hotspot wireless outdoor;
 10. Subway 2 – cafenea – hotspot wireless outdoor;
 11. Universitatea George Bacovia – promenada – hotspot wireless indoor;
 12. Universitatea George Bacovia – promenada – hotspot wireless indoor;
 13. Vila Tosca – restaurant – hotspot wireless indoor

Puteți localiza hot-spot-urile din orașul vostru direct pe hartă. În Iași am văzut că sunt 28 de hot-spot-uri cu internet gratuit de la RDS, care se adaugă la cele 55 de hot-spot-uri cu acces gratuit la internet în Iași pe care le centralizasem eu în 2008. În București cred că sunt peste 100 de hot-spot-uri.

Din comunicatul de presă:

Incepand cu 21 octombrie 2011, oricine doreste se poate conecta gratuit, timp de o ora pe zi, la reteaua de internet wireless Digi Wi-Fi, de la RCS & RDS. Compania a extins continuu reteaua de internet Wi-Fi si va ajunge la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate in cele mai mari orase din Romania. Reteaua Digi Wi-Fi este prezenta in acest moment, in 75% din judetele Romaniei.
Abonatii rezidentiali RCS & RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps si 100 Mbps), precum si clientii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiaza de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi si au trafic nelimitat inclus.
Acoperire completa Wi-Fi si 3G la metrou, pana in noiembrie 2011
RCS & RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G, pana la finele acestei luni, 85% dintre statiile de metrou din Capitala, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011, va oferi in toate statiile metroului bucurestean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) si voce (Digi Mobil).

Oricum ar fi, e remarcabil. Am ajuns în România să avem internet peste tot, de cele mai multe ori gratuit. Urmează ca dreptul la internet să fie garantat prin Constituție, în ritmul ăsta. Ca idee, vă reamintesc că în majoritatea țărilor europene accesul la internet e greoi și scump, de la 5 euro pe oră.

Să vedem și lucrurile bune din .ro, nu doar ce e negativ. Da, că te poți conecta la internet de peste tot e un lucru bun.

Recomandă

4 Comentarii

 1. Pacat ca doar la net. Desi intre un net free care moare la 100m de antena in parc si 25euro/luna wifi peste tot (adica peste tot) cum e Germanica, parca parca 🙂
  Apropo wifi RDS te lasa doar pe net, celelalte porturi sunt inchise(oarecum normal daca ne gandim la ce s-ar putea ajunge).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *