fbpx

Hotel Piatra Craiului, Pârâul Rece – Predeal

Am avut ocazia să stau la Hotel Piatra Craiului pentru vreo 4 nopți când am mers la Social Media Snow Camp. Nu am reușit să stau efectiv prin hotel decât noaptea pentru câteva ore de somn, dar impresia lăsată mie este că hotelul e curat, îngrijit și noaptea chiar e liniște, deci se poate dormi bine, hotelul fiind la distanță de șosea.

Websitewww.hotelpiatracraiului.ro
Adresa: Str.Valea Râsnoavei nr.10, Statiunea PÂRÂUL RECE -Predeal, Jud. BRASOV;
Tel/ fax. 0268/ 457.147 ; 0268/457.137;
Mobil: 0733 / 010.100;
Email : piatracraiului@rdslink.ro;

Am avut ocazia să stau la Hotel Piatra Craiului pentru vreo 4 nopți când am mers la Social Media Snow Camp. Nu am reușit să stau efectiv prin hotel decât noaptea pentru câteva ore de somn, dar impresia lăsată mie este că hotelul e curat, îngrijit și noaptea chiar e liniște, deci se poate dormi bine, hotelul fiind la distanță de șosea.

Camera unde am stat eu, la etajul 2, și toate celelalte camere de pe acel etaj, din ce am înțeles, erau construite pe sistemul duplex, având la intrare baia, dulapul pentru haine, sufrageria cu televizorul, o canapea și o măsuță iar la etaj, după ce urcai niște trepte, erau paturile. Mi-a plăcut ideea de separare a zonei de dormit de cea în care stai efectiv.

Baia era curată, deși am remarcat că săpunurile folosite de ei nu aveau nici un miros. Nu prea contează dacă vii cu cosmeticele tale, dar ca detalii am stat la hoteluri unde săpunul oferit de ei era mai bun decât cel propriu.

Televizorul am văzut că avea câteva canale, nu am avut timp să mă uit ce și cum. O mențiune la internet, hotelul avea internet prin wi-fi, doar că la fiecare 15 minute erai deconectat și trebuia să te conectezi din nou.

Personalul a fost tot timpul amabil. Am remarcat că la parter aveau o saună și o sală de sport, dar nu le-am testat.

Hotelul are în proprietate și o pârtie de schi, dotata cu teleschi, care se află chiar în curtea hotelului. Din păcate când am fost eu acolo nu era zăpadă. Zona în care este amplasat hotelul e superbă, câteva zile petrecute aici fac minuni. E ideal și pentru team-building-uri, am văzut că au o sală de conferințe cu 100 de locuri și un parc cu activități extreme (cățărat prin copaci, tiroliene, panou de cățărare etc).

Prețul pentru o cameră dublă este de 150 de lei pe zi, cred că pentru perioade mai mari se oferă și reduceri. Recomand hotelul dacă nu vreți să stați chiar în Predeal și vreți să schiați fără a vă deplasa prea departe de hotel.

Poze de la Hotel Piatra Craiului, Pârâul Rece – Predeal

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *