Dau 100 de euro pentru o recomandare de bar sau pub din Iași

Eu când ies în oraș la un suc sau o bere sunt destul de pretențios. Nu mă interesează atât de mult zona în care se află barul unde merg, cât ambianța din bar, muzica ce se aude pe fundal, cum se comportă chelnerul care îmi aduce băutura la masă, cât spațiu este între masa unde stau și cea de lângă mine și așa mai departe. Plus că mai am o slăbiciune pentru barurile care au canapele. Nu știu de ce, dar mi se pare mai comod să stau pe o canapea decât pe un scaun tare de lemn. Poate că și voi gândiți la fel.

De exemplu mi se pare inutil să merg într-un bar unde berea e 10 lei iar distanța între mese este atât de mică încât trebuie să stau cu scaunul lipit de masă și să vorbesc în soaptă ca să nu mă audă cei de la masa de lângă. La fel, nu înțeleg de ce ar trebui să plătesc de 3 ori mai mult pentru luxul de a bea o bere într-un local plin de fum. Înțeleg, e local de fumători, dar există și instalații de aerisire, dacă localul își respectă clienții. Cât despre muzică, când merg într-un bar vreau ca muzica să fie la un nivel decent, suficient de jos încât să aud ce zice partenerul de discuție. Dacă vreau să îmi urle boxa lângă ureche merg în club și ascult bumți bumți.

Probabil și voi aveți pretențiile voastre când mergeți într-un bar. Pe scurt, eu apreciez barurile care au un brand distinct, care își respectă clienții, care înțeleg că orice client care le intră în locație este un privilegiu.

Care e treaba cu cei 100 de euro pentru o recomandare de bar sau pub din Iași?

E simplu, trebuie să  intrați pe www.gotservice.ro, o platforma de review-uri ale serviciilor romanesti ce a fost lansată recent, care își dorește să ne ajute în luarea unor decizii în ce privește serviciile la care apelăm:

  • Apăsați pe Adaugă raport în stânga.
  • Selectați orașul Iași.
  • Mergeți pe hartă acolo unde se află barul sau pub-ul preferat și adăugați-l la secțiunea Going Out – Baruri și pub-uri.
  • Copiați linkul pentru aceea locație din browser, reveniți aici și lăsați într-un comentariu linkul către barul sau pub-ul adăugat de voi.

Aștept recomandări până pe 16 decembrie, pe 17 decembrie fac tragerea la sorți și unul dintre voi, cei care adaugă recomandarea pe site și lasă un comentariu cu linkul aici, va câștiga cei 100 de euro promiși de www.gotservice.ro. Șansele sunt egale pentru toți, chiar dacă sunteți din alt oraș puteți participa, cât timp adăugați un bar sau pub din Iași.

Eu m-aș grăbi să adaug rapid barul preferat, mai ales că pe lângă cei 100 de euro mai există și un premiu de 700 de euro. Pe scurt, în campania asta sunt mai mulți bloggeri din mai multe orașe. Bloggerul care acumulează cele mai multe recomandări în comentarii pe perioada concursului de pe  blogul lui (adică până pe 16 decembrie în cazul meu) va desemna câștigătorul marelui premiu dintre cei care au comentat pe blog.

Marele premiu e un voucher de 700 de euro valabil pentru o excursie în 2 în România, mai mult decât suficient zic eu pentru o vacanță pe cinste de sărbători, undeva la munte, cu zăpadă și aer curat.

Ce mai așteptați? Am 100 de euro de dat pentru o recomandare de bar sau pub din Iași. Vouă unde vă place să mergeți când ieșiți în oraș?

Update: Cătălin oferă și el 100 de euro dacă îi recomandați un service pentru calculatoare în Iași.

Update 17 decembrie – Câștigătorul este Cipoc, mai multe detalii aici. Mulțumesc tuturor pentru participare.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
36 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Flavia

Un mediu placut atat pentru intalnirile business, cat si pentru cele cu prietenii apropiati:)
http://www.gotservice.ro/#page=harta&raport=670

Mardare Stefan
Alexandra
Alexandra

Ok, m-am gandit sa adaug mai multe localuri care merita mentionate.
Sper sa se ia in calcul toate locatiile adaugate la o eventuala iesire cu prietenii:)

Alexandra
Brindushi

Bar cu canapea nu mai e bar Marius…e altceva… deci daca vrei cu canapea recomand in ordine aleatoare :Tresor, Vintage si Papillon. Ca bar- bar : Atelierul de bere!;)

Brindushi
Constantin
Ioana
anda_elena

Librăria – Cafenea TAFRALI
http://www.gotservice.ro/#page=harta&pin=699

Marian
Andrei
2fast4u
Adina
ReMake

[…] iar unul dintre voi va putea pleca acasa cu 100euro sau, de ce nu 700euro.*PS: vedeti ca si Marius va ofera 100euro pentru o recomandare de pub sau bar!Sharing is caring – Iti multumesc ca ai citit articolul. Daca […]

[…] o să vă plictisesc prea mult. Acum 10 zile am dat drumul pe blog unui concurs sponsorizat de www.gotservice.ro, o platforma de review-uri ale serviciilor romanești. Premiul […]