fbpx

Util pentru antreprenori – How to Web, pe 20-21 noiembrie la București

Prin 2011, când am fost la How to Web ca blogger oficial, evenimentul era încă la început, dar se contura deja ca o resursă foarte utilă pentru antreprenori, nu doar pentru cei din .ro ci pentru Europa de Est. Puteți citi aici articolele de atunci.

E 2014, How to Web a crescut mult, s-a ajuns deja a a 5-a ediție și evenimentul merită pus pe listă dacă ești antreprenor, cauți finanțare, vrei să faci networking sau să ajungi la oameni din domeniu, oameni pe care în mod normal nu îi vezi prin România și cu care ar fi greu, dacă nu chiar imposibil să poți sta la o cafea. Ei bine, poți face asta la How to Web, poți interacționa cu ei, le poți pune întrebări sau dacă te descurci poți face chiar un pitch în pauze. 🙂

Cea de a 5-a editie internationala are un format mai complex, gandit pentru a raspunde nevoilor specifice ale audientei. Astfel, pe scena principala vor fi aduse in discutie teme precum antreprenoriatul si tendintele in tehnologie, in timp ce track-urile despre dezvoltarea de jocuri, product management si angel investment vor trata in profunzime aceste subiecte.

În plus, dacă aveți un startup la început de drum și căutați finanțare ar trebui să acordați o atenție deosebită concursului Startup Spotlight din cadrul evenimentului.

Startup-urile din Europa Centrală şi de Est care dezvoltă produse inovatoare în domeniul tehnologiei pot aplica la cea de a treia ediţie Startup Spotlight, competiţie şi program de mentorat adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune.

Finaliştii care vor fi acceptaţi în program vor intra astfel în cursa pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal Startup Spotlight, şi vor participa la sesiuni de mentorat şi workshop-uri dedicate. Aplicaţiile la Startup Spotlight sunt deschise până pe 20 octombrie şi se realizează online pe site-ul programului, startupspotlight.co.

Biletele încep de la 59 de euro dacă vă înregistrați acum, 200 și ceva de lei nu mi se pare mult pentru un eveniment de genul ăsta. Aruncați un ochi pe lista cu speakeri, temele care vor fi discutate și decideți voi dacă trebuie să mergeți sau nu. Deci?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *