fbpx

Conferința va avea loc pe 26 și 27 noiembrie la Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City) și obiectivul anunțat e să aducă împreună peste 1000 de fondatori de startup-uri, product manageri, programatori, designeri, specialiști în marketing și lideri de comunități.

Deja e a șasea ediție, am fost și eu la una dintre ele și e chiar interesant că au reușit să devină un punct de reper pe harta evenimentelor de business din Estul Europei, atât datorită organizării impecabile cât și temelor abordate de speakeri. Nu îmi place să laud evenimente de la noi prea des, dar dacă aveți o afacere și puteți merge doar la un eveniment contra cost, alegeți How to Web.

Pentru cine aș merge eu anul ăsta: Sujan Patel, Andrei Pitis, Bobby Voicu, Carlos Espinal, lista completă o găsiți în secțiunea WHO’S COMING.

Pentru antreprenorii din tech recomand și Startup Spotlight, dacă te numeri printre cei 32 de finaliști vei beneficia de sesiuni de mentorat adaptate nevoilor tale și vei intra în cursa pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului. Participarea este gratuită, iar tot ce trebuie să faci este să aplici până vineri, 30 octombrie, pe site-ul programului.

Nu vă recomand să mergeți acolo pentru distracție, deși veți avea parte și de asta la zona de Gadget Expo, ci pentru networking, pentru a lua legătura cu oameni influenți ce vă pot ajuta, pentru conexiuni, pentru că puteți să discutați cu oameni destul de greu accesibili în mod normal. Cred că participantul ideal e antreprenorul ce are deja o afacere și vrea să o ducă la nivelul următor.

Biletele de tip Very Early Bird sunt disponibile până miercuri, 21 octombrie, pe site-ul evenimentului, la 123 de euro. Programul complet e aici.

1 Comentariu

  1. Din prezentare arata chiar bine, daca ai tangenta cu domeniul. Si nu vad nici un speaker dintre cei care fac succes la toate conferintele de la noi, ce trist…. 😀

Lasă un comentariu