fbpx

Infografic: Ce aplicații online folosesc adolescenții din ziua de azi

Eu încă mai râd când discut cu părinți ce au copii adolescenți și ei îmi zic că odraslele lor nu prea stau pe internet, că ei au chiar și parola de la contul de Facebook și copiii rar intră pe acolo, sunt preocupați cu altele. Și le zic că e normal să nu fie prezenți pe Facebook, tocmai asta e problema, adolescenții nu mai folosesc doar Facebook, ba pentru mulți Facebook e chiar mort. Și îi întreb dacă au auzit de Instagram, Twitter, Tumblr, Snapchat, Ask.fm, și ei se uită la mine de parcă bat câmpii. Până când descoperă că fiul sau fiica lor e vedetă pe nu știu ce rețea, și nu neapărat vedetă în sensul bun al cuvântului.

La americani situația e cea din infograficul de mai jos. La noi cred că Vine și Twitter sunt folosite mult mai puțin, dar în rest bag mâna în foc că pe lângă Facebook adolescenții sunt foarte activi pe Youtube, Tumblr, Instagram, Whatsapp și Ask.fm.

social-life-of-the-app-addicted-teen-large

Sursa: www.marketingprofs.com

Și e amuzant. Părinții cred că odraslele lor nu sunt active pe internet pentru că ei știu doar de Facebook, iar copiii au 30 de aplicații instalate pe smartphone pentru a păstra legătura cu prietenii. Dar părinții știu ei mai bine cu ce se mănâncă internetul, nu?

Recomandă

3 Comentarii

  1. “I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.”
    -Albert Einstein

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *