fbpx

Infografic: Cum a fost Black Friday 2012 la eMag

Am citit destule articole în ultimele 3 zile legate de Black Friday în România. Am văzut și articole acide pe bloguri legate de prețuri umflate, stocuri prea mici, site-uri căzute, am dat peste comentarii așa de stupide pe site-urile unor ziare încât mă mir cum de proprietarii au acces la internet. În fine, dacă accesul la internet s-ar baza pe IQ probabil online-ul ar fi foarte pustiu.

Revenind la Black Friday, de departe magazinul online care s-a mișcat cel mai bine a fost eMag. Am văzut cele mai bune oferte (reale) la produse, uptime-ul e fost ridicat, iar din informațiile oferite de ei rezultă că au vândut de au rupt. Felicitări.

Pe 23 noiembrie, numărul total de produse achiziționate de clienții noștri a fost de 149.843. Pentru a le livra, 140 de angajați din depozitul eMAG, vor lucra neîntrerupt, în trei schimburi, vreme de 7 zile. Ca idee, asta înseamnă 23.520 de ore muncite doar pentru livrarea comenzilor de Black Friday.

Blogul eMag

Eu am cumpărat tot ce mi-am propus, adică un televizor LED Samsung, o tabletă Serioux pentru amuzament, ba chiar și un router, pentru a înlocui bătrânul D-Link ce are peste 5 ani vechime. În ce privește livrările cei de la eMag chiar s-au pregătit excelent, prima comandă făcută de mine vineri la 8:15 a ajuns sâmbătă, tot la 8 dimineața, acasă. Super rapid. A doua comandă, plasată pe la 8:40, ajunge joia asta, lucru de înțeles, având în vedere că s-au mai plasat mii de comenzi între timp.

Mi se pare stupid să te plângi de faptul că stocurile sunt prea mici, că prețurile sunt unflate, dar presupun că așa suntem noi românii. Nici un magazin online nu e obligat să aibă stocuri infinite, primul venit e primul servit. În ce privește prețurile, eu știam ce vreau să cumpăr, știam ce prețuri sunt înainte de reduceri, am cumpărat pentru că au fost reduceri reale. Țineți minte, nimeni nu vă pune mâna în buzunar, dacă cumpărați la impuls e problema voastră.

Cât despre comisioanele prin eMag Profitshare, am remarcat că au fost contorizate corect, blogul subsemnatului a vândut de 10.800 lei, cu un articol publicat și un banner. Destul de bine zic eu, mulțumesc celor care au avut încredere în recomandările mele și au cumpărat făcând clic pe linkurile către eMag.

Mai multe detalii despre ce s-a întâmplat de Black Friday 2012 la eMag în infograficul de mai jos.

Recomandă

Un comentariu

  1. M-am trezit pe la 5, la 8 și 5 am reușit să trimit comanda, am primit sâmbătă produsele prin curier, eMag chiar a fost ok pentru mine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *