fbpx

Despre cele 10000 de joburi online promise de Dan Diaconescu

Nu vroiam să scriu despre asta, dar sunt fascinat de cât de mult poate abera Dan Diaconescu, atât în timpul campaniei electorale cât și în afara ei.

Echipa lui a lansat un site, ddjobs.info, prin care promite 10000 de joburi în (atenție mare) IT, cu salarii între 150-200 de euro. Site-ul este de fapt un simplu WordPress unde cei care își fac cont și publică articole au ocazia de a câștiga bani din clicurile pe care cititorii le-ar da pe reclamele Google Adsense inserate în cadrul articolelor.

Citez:

Inregistreaza-te acum pe site si poti castiga 150-200 EUR pe luna. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii articole pe un subiect de interes general si Google te plateste pentru fiecare click primit pe reclamele din interiorul articolelor scrise de tine.

Cam atât despre cele 10000 de joburi și salariile de 200 de euro. Vă recomand și filmarea de mai jos cu Diaconescu (via Cristi):

Eu nu am rezistat prea mult, dar am prins esențialul. Clicuri plătite cu 1 euro, salarii lunare imense numai din Adsense, succesuri garantate. Ce a uitat specialistul în bani din internet Dan Diaconescu să menționeze este că în România, pe conținutul scris în română, sumele sunt mult mai mici, eu mai mult de 40 de eurocenți nu am văzut niciodată pe un clic, și ăla a fost un caz excepțional. Media e între 5 și 10 eurocenți, deși poți avea parte și de clicuri de 1 cent, sau chiar 0 cenți, cum am pățit eu odată.

În plus, pentru a câștiga bani buni din Adsense ai nevoie de un trafic foarte mare pe site și o conversie bună a vizitatorilor, adică oamenii trebuie să intre pe site-ul tău și să dea clic pe reclamele Adsense. În condițiile în care platforma ddjobs are trafic aproape inexistent, de unde vor veni clicurile, de la roboței africani sau indieni?

Sunt curios câți dintre românii care s-au uitat la emisiunea lui chiar au crezut ce zice individul, chiar au înghițit teoria lui despre cât de ușor pot să facă bani pe internet? Mă tem că mulți.

Recomandă

12 Comentarii

  1. sunt deacord cu tine, e bomba Diaconescu exagereaza cateodata, deocamdata, DAR daca se inregistreaza 10.000 de utilizatori si posteaza zilnic minim o postare /articol fiecare sunt deja 10.000 de articole pe site si cel putin 10.000 de vizitatori unici, un trafic imens in comparatie cu vechimea site-ului. Avand in vedere ca Diaconescu prmoveaza site-ul pe OTV traficul pe site poate ajunge la cateva sute de mii de vizitatori pe zi sau poate pana la 1 milion, un trafic imens as zice. Dar daca un utilizator posteaza mai multe articole. Gandeste-te ca un site de 5 – 10 ani vechime are cateva mii de articole iar acest site intr-o singura zi poate depasi numarul de articole al blogului/site-ului respectiv. In 100 de zile se poate ajunge la 1000.000 de artricole daca oamenii se tin de treaba, chiar si mai mult….

  2. Sti ce ma sperie la proiectul asta. 10.000 de idioti care nici macar nu vor sta sa scrie si vor da copy paste la articolele noastre acolo 🙁 Dar poate se seziseaza Google si nu accepta siteul respectiv in “portofoliul” lor, in felul asta s-a terminat cu proiectul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *