Jackpoturile în cazinourile online: mit sau adevăr?

Ştim cu toţii că strategiile de marketing, publicitate şi relaţii publice ale marilor operatori din zona jocurilor online vizează, aşa cum este de fapt firesc în această industrie, promovarea “viselor”, a oportunităţilor unor câştiguri fabuloase, dincolo de partea de distracţie. Chiar dacă orice jucător raţional ar trebui să ştie că sloturile (fie ele online sau în cazinouri clasice) sunt înainte de orice forme de divertisment şi că şansa de câştig este în plan secundar, desigur că în subconştient oricine este atras de acest miraj al marilor jackpoturi.

Este doar un vis, este imposibil de atins câştigul cel mare? Dacă facem o simplă căutare pe internet vom observa că visul a devenit realitate pentru unele persoane, în mod cert. Marile câştiguri promise de operatorii de cazinouri online sunt aşadar cât se poate de reale, doar că, evident, rare. Aici este poate şi farmecul, căci depinde de şanse, de acel moment “magic”.

Marile avantaje pentru jucători sunt aduse de jackpoturile progresive. Pe internet se poate găsi o informaţie conform căreia cel mai mare jackpot într-un cazino online, istoric vorbind, a ajuns pe la 18 milioane de euro. După cum arată şi numele acestora, jackpoturile progresive cresc şi tot cresc pe măsură ce tot mai mulţi jucători activează fără a câştiga. Cu cât numărul jucătorilor şi al sesiunilor de joc va creşte, cu atât jackpotul acumulat va fi mai impresionant. La fel ca un balon, câştigul atinge un moment în care se declanşează “explozia” şi implicit bucuria.

La sloturi, există practic acumulare în jackpot din fiecare miză plasată şi pierdută de jucători. Poţi urmări momentele în care jackpoturile ajung la sume mari, dacă un câştig de acest gen este un obiectiv pentru tine. Însă nu uita strategia cea mai fericită la astfel de jocuri: consideră suma plasată drept un cost pentru distracţie, iar un eventual câştig o surpriză placută.

În istoria sloturilor online, găsim chiar informaţii recente despre jackpoturi câştigate în cazinouri de top, prezente şi pe piaţa românească. Spre exemplu, cei de la PokerStars au creat chiar în 2017 mai mulţi milionari în dolari americani, inclusiv graţie secţiunii de cazino. Jocul Millionaires Island a adus unui finlandez de 27 de ani suma de 1.410.720,04 USD. Pentru cei care cred că un astfel de câştig vine în urma unui timp îndelungat petrecut în cazino, iată că lucrurile nu stau chiar aşa: jucătorul, pasionat mai degrabă de poker, era la abia a doua autentificare în contul de sloturi în momentul în care şi-a adjudecat marele câştig.

Un alt mare jackpot a fost consemnat tot la PokerStars Casino, de această dată beneficiar fiind un student din Uruguay. Aş putea spune că acesta este dovada perfectă a faptului că un câştig mare nu este deloc condiţionat de o sumă mare investită la jocuri. El a câştigat peste 1,5 milioane USD după ce a cheltuit “fantastica” sumă de un dolar! Rezultă că echilibrul este vital la jocuri şi mai degrabă cei ce se distrează cu adevărat termină în mod fericit: divertisment garantat la care oricând există şansa de a se adăuga un premiu fabulos, atât de consistent încât iată că pare chiar incredibil, mai ales pentru scepticii care cred că jackpoturile în cazinourile online sunt doar un mit.

Mai pot oferi un exemplu de jackpot, tot din acest an: suma de 1.368.281,28 USD a ajuns la un jucător din Rusia. Acesta a avut succes tot la sloturi, însă la jocul Genie Jackpots. Online pot fi găsite declaraţii, reacţii ale acestor jucători fericiţi.

Jocurile de cazino online (jocuri ca la aparate, dar nu numai) pot fi accesate în prezent direct pe siteurile operatorilor, dar şi în aplicaţii ce pot fi descărcate inclusiv pe dispozitivele mobile.Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: