fbpx

La Fucking cu Kiss Fm

Desigur, când spun Fucking nu mă refer la ce vă gândeați voi, cititorii cunoscători de engleză, ci la orașul Fucking din Austria. Sunt sigur că fel s-au gândit și cei de la Kiss Fm, care organizează un concurs prin care trimit ascultătorii la Fucking.

Kiss Fm pune la bataie excursii de vis intr-un frumos oras european. Orasul poarta numele de… Fucking. Pentru ca, macar odata in viata trebuie sa treci prin Fucking.
Definitie: oras in Austria, fondat in secolul VI, de catre Focko, un nobil bavarez;

Presupun că glumele cu orașul Pula din Croația erau expirate și nu știau ce să mai facă pentru puțin rating. Pe viitor pot trimite ascultătorii și în Pussy (Franța) sau Titty Hill (Anglia), dacă rămân fără idei.

Aș spune că acest concurs insultă inteligența ascultătorilor Kiss Fm, dar cred că știu mai bine cei de la radio care e profilul ascultătorilor și ce nivel de inteligență au.

Cum spuneam mai demult, e trist dacă am ajuns să înghițim orice. Voi v-ați băga la un concurs de genul ăsta, ați dori să mergeți la…Fucking? Oare cine sunt cei care participă la concurs?

Recomandă

7 Comentarii

  1. nu mai sunt ascultator de kiss de mult, mult timp de pe vremea excursiei in Croatia si de cand au inceput sa puna pe post numai muzica de muzica, ma dor urechile de atatea chelalaieli

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *