fbpx

Lenovo IdeaCentre Horizon: De ce am avea nevoie de o tabletă cu ecran de 68 centimetri?

Văzusem ieri o știre de la CES legată de Lenovo IdeaCentre Horizon, azi am văzut clipul de promovare la Zoso. Înțeleg că Lenovo încearcă să își diversifice gama de produse, să creeze noi nișe, dar în momentul în care încercările anterioare de a marketa suprafețe touch uriașe au eșuat (mai țineți minte Microsoft Surface PC?), de ce vrei să lansezi un produs destinat eșecului din start?

tableta lenovo

Noua tabletă Lenovo are un ecran de 27 inchi (68,58 cm), 8 kilograme, iar bateria ține maxim 2 ore, prețul fiind de aproximativ 2000 de dolari. Mai multe detalii despre ea găsiți aici  Clipul de promovare spune suficient de multe despre ea. S-au chinuit cei de la Lenovo să ofere câteva sugestii de utilizare, dar imaginea cu tipa care se chinuie să care tableta dintr-o cameră în alta e elocventă pentru un gadget inutil. Oamenii vor portabilitate, nu jucării greu de transportat și utilizat.

Chiar, credeți că ar folosi cineva o tabletă uriașă de genul ăsta, în viața reală?

Recomandă

8 Comentarii

  1. Tableta va fi perfecta pentru un spatiu de gaming. Pretul putin cam piperat, dar probabil au vrut sa pastreze linia cu AiO-ul lor lansat in toamna, IdeaCentre A720, care venea la 8.127 RON. Se lansa atunci cu Windows 7 si la fel devenea un fel de tableta pentru jucat. Lenovo au chiar si cateva jocuri si aplicatii optimizate, dar nu-mi mai amintesc exact denumirea “platformei” lor.

    Exemple interesante de mese de gaming implementate in Romania poti vedea la Vodafone Experience Store din AFi, la cafeneaua F64 (mai aveau bug-uri, dar interesant conceptul) sau la centrul Samsung de la Willbrook. Merita aruncata o privire.

    • Mersi Iulian pentru completări. Totuși, pentru un spațiu de gaming cred că Xbox plus Kinect plus TV LED cu diagonală mare e o combinație mai atractivă, iar cu banii ieși chiar mai ieftin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *