fbpx

Little Texas Iași – restaurant, terasă, hotel și servicii texane, în Moldova

Complexul Little Texas Iași e situat, într-o zonă liniștită, rezidențială, aproape de Ciric, pe drumul spre aeroport. Sunt activi pe Facebook și au un site aranjat frumos, www.littletexas.ro.

Cei mai mulți asociază Little Texas cu restaurantul din cadrul complexului, dar de fapt ai parte de servicii de 4 stele atât la restaurant, pe terasa de vară super relaxantă și plină de verdeață, în cadrul hotelului american, la locul de joacă special amenajat în stil western pentru copii cât și în cadrul sălilor de conferință dedicate companiilor.

Complexul e foarte ok atât pentru oamenii de afaceri, datorită pachetelor complete (cazare, masă, săli de conferință), dar e fain și pentru familiile cu copii, datorită locului de joacă – Little Texas Kids Village. Sunt mulți care merg mai ales pentru mâncarea deosebită, în stil texan.

Bonus, ai parte de internet wireless gratuit peste tot. Prețurile încep de la 260 de lei pentru o noapte de cazare, cu un mic dejun bogat inclus. De mers, dacă sunteți în Iași și vreți servicii premium.

Fotografii Little Texas Iași

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *