Mai aveţi muzica în calculator?

Acum câţiva ani eram înnebunit după muzică, orice piesă care îmi plăcea era descărcată în calculator. Aveam playlist-uri, melodiile erau grupate pe genuri muzicale şi cântăreţi şi în fiecare zi când porneam calculatorul primul lucru era să deschid Aimp, player-ul preferat.

Acum colecţia mea de stocată pe calculator a scăzut considerabil. Nici nu ştiu când am descărcat un album ultima dată, iar pe Aimp s-a aşternut praful. Ascult muzica preferată online, cum o facem cu toţii … cred.

Folosesc Youtube, Grooveshark.com, uneori mai  dau pe Clandestino sau Rock FM, iar când caut o melodie românească veche ajung şi pe Eok. De ce să  îmi ocup spaţiul inutil pe hard-disk când am acces la piesele preferate oricând, cu o simplă căutare online?

E clar, am schimbat metodele prin care consumăm muzica şi  se pare că pe mobil tendinţele sunt aceleaşi, vom asculta direct din cloud, pe baza unui abonament lunar. E interesant cât de mult poate schimba internetul industria muzicală.

La voi cum e, mai salvaţi melodiile preferate în calculator sau le ascultaţi doar online?

[polldaddy poll=4740403]

Recomandă prietenilor!9
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Radu Oncescu
Vizitator

Logic ca mai am muzica in calculator.Dar mai ascult si online.
Sau daca vrei un exemplu antimuzica in PC , unchiul meu O asculta online ( din tara sau din SUA ).

Ana
Vizitator

Pai cand exista Grooveshark de ce sa mai salvez muzica …ca sa ocup spatiul de pomana?! 🙂 Dar vad ca multi inca fac chestia asta:P

somnulescu
Vizitator

Si daca pica netu ce faceti?

Mack
Vizitator

Eu am toata colectia mea de muzica pe un hdd care nu sta in calculator. Am un folder cu vreo 400 de melodii care se sincronizeaza tot timpul cu cea de pe mobil. Numai melodii preferate. In rest, ascult radio online, si de pe youtube…

dan
Member

doar cca. 150 gb, restu le mai ascult online.

sibianul
Vizitator

eu personal prefer sa o ascult online de pe site-urile care ofera acest serviciu (trilulilu, grooveshark, etc)

v9
Vizitator

In ultimul timp ascult cam numai radio-urile in winamp. Rar mai pornesc muzica ce e pe hdd. Oricum e destul de bine ca se dezvolta treaba cu muzica pe internet pentru ca asa putem scapa de incalcarea drepturilor de autor prin descarcarea ileagala de muzica pe calculator.

Pavel
Vizitator

Da, eu încă ascult muzică pe calculator. Nu m-a prins plăcerea de a asculta muzica de pe siteuri. Doar când merg acas și confisc laptopul nepoților ascult muzică de pe net. În rest, winampul e încă bun.