Mai folosiți tablete?

Că tot se apropie Black Friday și presimt oferte bune și la tablete, mă întrebam câți dintre noi mai folosesc jucăriile astea. Eu am o tabletă cu Android acasă care prinde praful de câțiva ani, și majoritatea oamenilor pe care îi cunosc au cam aceeași atitudine, meh, mi-am luat una pe vremuri, dar tot pe smartphone stau 99% din timp. Voi mai folosiți tabletele? Pentru ce?

Faza e că telefoanele au ecranele tot mai mari, pe la 6 inchi cât e media acum nu merită efortul să ai și o tabletă de 7-8 inchi, ca să spui că vrei un ecran mai mare. O variantă ar fi utilizarea tabletelor cu ecran mare, cum e Surface Pro de 12 inchi sau iPad Pro. Cu tot cu tastatură ai o alternativă tentantă pentru laptop. Totuși, și prețurile sunt mari, să dai 4000-5000 lei pe o tabletă ce înlocuiește și laptopul, dar costă la fel de mult, nu mi se pare o investiție prea bună.

Mai sunt câteva domenii de nișă unde tabletele încă sunt utile, dar în rest am impresia că smartphone-urile au înlocuit tabletele, e clar că momentul lor de glorie a trecut. Mă uitam pe Statista, în primul trimestru din 2014 Apple a vândut 26 de milioane de iPad-uri, atunci a fost apogeul lor. În al treilea trimestru din 2018 s-au vândut 11,55 milioane.

Voi mai folosiți tabletele?

Recomandă prietenilor!
  • 21
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cristian

Eu personal nu folosesc tabletă pentru că nu am. Dar pentru acasă este folositoare dacă te uiți mult la filme, te joci mult.

O tabletă mai este bună dacă îți faci casa smart, ca să controlezi una alta. Personal dacă aș avea o casă inteligentă nu aș pune aplicațiile de control pe telefon.

Și da, nu este recomandabil o tabletă mică de 7 inchi, de la 10 inchi în sus este cel mai bine să o cumperi.

Cristian

Chiar dacă noi nu ne uităm la filme pe ecrane mici acasă, sunt destui care fac acest lucru.