fbpx

Marketing, FEAA – Generatii si brelocuri

Pentru majoritatea celor care termina facultatea, simbolul absolvirii e reprezentat de diploma de absolvire sau poate de lucrarea de licenta. Pentru cei care termina Marketingul la FEAA, mai puternic decat aceste simboluri este brelocul pe care il primim de la Munteanu, dupa ce am terminat de sustinut licenta. Diploma de absolvire nu am ridicat-o inca, dar brelocul il port. Si da, chiar am muncit pentru el!

M-am intalnit cu mai multi absolventi din generatii diferite de la Marketing, si toti aveam brelocurile la noi, asa ca am tras cateva fotografii. Al meu e cel din 2006.

P.S: Aveti si voi simboluri care va amintesc de terminarea facultatii? Daca da, care sunt ele?

Recomandă

15 Comentarii

  1. Da, Marius, asa este! Toti suntem mandri de aceste brelocuri! Pot sa spun ca acolo unde lucrez eu am o colega care a terminat in 2003 si are exact acelasi breloc; nu mai spun de faptul ca formam o echipa minunata si parca am fi din aceeasi familie! Chestia asta ne-a unit “rau de tot”! Multumim celor care ne-au facut sa fim mandri ca am terminat Marketing la FEAA!

  2. Si mie imi place!
    Eram obisnuita sa schimb brelocul periodic, ma plictiseam de cele vechi, dar pe aceasta l-am purtat din 2005 incoace. Chiar zilele astea a observat colega mea ca inca il mai port si s-a mirat:)
    Ii multumim lui Munteanu si il felicitam pentru idee.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *