fbpx

Microsoft lansează propria rețea socială, So.cl

Zvonuri despre o rețea socială ce urma să fie lansată de Microsoft circulau de mult, acum o putem testa. De scris se scrie So.cl, de citit se citește social. Da, domeniul e bun, dar încă una? Am reușit să obțin azi o invitație, mi-am făcut cont mai mult de curiozitate. Din ce văd încearcă să îmbine networkingul cu căutarea online, poți căuta atât pe web folosind Bing cât și în mesajele postate de cei pe care îi urmărești, în plus poți adăuga mesajele interesante la liste de interese, cu ajutorul unor etichete.

Îmi place designul, e simplu, ușor de navigat. În rest nu prea e mare lucru de făcut deocamdată, mai ales că So.cl e în teste. Dacă le va ieși pasiența celor de la Microsoft vom vedea.

Screenshoturi So.cl:

Clip video de prezentare So.cl:

Apropo, am zece invitații în rețea, dacă vrea cineva una să se anunțe în comentarii.

Recomandă

26 Comentarii

 1. Salut Marius,
  da-mi si mie o invitatie te rog, sunt curios cum arata si care sunt diferentele fata de alte retele sociale, defapt cu ce-i mai buna 🙂

 2. Nu este nevoie de invitaţie, trebuie să ai cont de windows live şi in 2-3 ore iti trimit ei invitatie. Apropo, geniale ‘privacy settings’ 😉

 3. as dori o invitatie daca se poate 😀
  m-am inscris pe lista de asteptare cu hotmail dar sunt nerabdator sa vad cum arata 🙂

 4. vin si cu o parere dupa un mic test.. cam dezamagitor, e aproape un fel de g-plus
  mai axat pe search, ciudatel si deocamdata nu vad cum sa dau unlike; un fel de facebook la puterea -1 :))

 5. Salutare! Mă întorc și spun că n-am găsit ceva deosebit la so.cl. Găsesc Unthink mult mai atractiv. Remarc totuși, așa ca un profan în ceea ce privește designul, că aduce a windows 8. Sau poate mă înșel? Oricum, cred că trebuie să vină cu ceva la care Zuckerberg nu s-a gândit dacă vor să aibă viitor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *