fbpx

Care este cel mai inedit loc de unde ați lucrat?

In ultimele luni am lucrat tot mai mult online, ceea ce are avantaje și dezavantaje. Dezavantajul principal este că îmi lipsește interacțiunea cu colegii, bârfa de la cafea, glumele de la birou, chestiile simple care îți pun un zâmbet pe față. Cel mai important avantaj este că pot lucra de oriunde am acces la internet. Mă gândeam că am lucrat din o mulțime de locuri, folosind laptopul sau chiar și smartphone-ul, dacă eram nevoit. O pereche de căști bună ajută, dacă vrei să te izolezi de zgomotul din jur. În rest chef de muncă să fie.

 • Am lucrat de acasă, cam de peste tot: în dormitor, în bucătărie, în sufragerie, pe balcon.
 • Am lucrat din parc, stând pe o bancă la umbră.
 • Am lucrat de pe vârful muntelui, presat de un email ce trebuia trimis, un articol ce trebuia publicat, o campanie ce trebuia demarată.
 • Am lucrat dintr-o cafenea, bucurându-mă de conexiunea Wi-Fi gratuită pentru a încărca niște documente ce trebuiau să ajungă la client.
 • Am lucrat din concediu, stând la coadă pentru a urca în turnul Eiffel, bucurându-mă de hot-spot-ul creat ad-hoc de un tip căruia nu i-am mulțumit.
 • Am lucrat de la țară, în vizită la ai mei, bucurându-mă că tehnologia le-a permis să își pună internet și router Wi-Fi care bate până în fundul curții.

Am lucrat cam de peste tot, singurul loc de unde nu am lucrat încă este de pe o plajă, eventual una tropicală, cu un cocktail rece alături.

Așa e că v-am făcut și pe voi să visați la vară, mare, soare, relaxare?

Pentru voi care a fost cel mai inedit loc de unde ați lucrat? Sper că nu veți spune…la birou.

Recomandă

16 Comentarii

 1. Eu lucrez la domiciliu de 7 luni. Am lucrat chiar si pe buda:D am incercat si varianta parcului (ca ador natura), dar varianta are un mare inconvenient: nu ai prize la indemana si laptopul meu, fara curent, tine doar 2 ore:( cand merg la munte incerc sa nu am tangenta cu internetul, dar de 2 ori nu am avut incotro (o data la Sinaia, intr-o pensiune – in camera si la restaurant, a doua oara intr-o pensiune din Baile Herculane, privind spre masivul Domogled, care se cufunda, treptat, in intuneric. Fain!).

 2. Ca si Ivo am lucrat in Expirat din Vama Veche. Insa cel mai interesant a fost la McDonald-ul din Cannes si intr-un hostel ciudat dintr-un oras hitlerist din Germania.

 3. Tot la tara. Doar ca picase netul in ziua aia…si trebuia trimis un proiect URGENT (ca de obicei 🙂 Si m-am urcat pe gard si am incercat sa trimit de pe telefon…trebuia sa stau pe gard cu mana sus, sa prin semnal…Fix in timpul ala s-au gasit oamenii sa treaca pe acolo, iar eu nu puteam sa las mâna jos. Arătam ca o antenă stricată. Plus că mă sunau clienții și auzeau găinile pe fundal…

 4. Pot completa eu pentru tine, Marius!

  Am lucrat de pe plajă, fiind în vacanță, doar că nu era decât plaja sărăcăcioasă a Costineștiului.

  Sper ca vara asta (cel târziu peste încă o vară) am să revin să fac un L.E. cu un comm de pe Rivieră sau de prin Grecia. :))

  You never know!

  Totuși, cel mai inedit loc din care am lucrat… pare să fie de departe parcarea Kaufland-ului. 🙂 Și mi-am permis să stau destul cât să public un articol și să trimit un mail, ceea ce e onorabil, la ce net aveam.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *