fbpx

Ieri am trecut prin Palas Mall Iași, unde Vodafone a amenajat o cabină telefonică de unde poți să vorbești gratis, să trimiți sms-uri, să testezi aplicațiile din portofoliul Vodafone sau să te dai pe Facebook prin intermediul unui telefon LG Optimus L5 II. Cabina este disponibilă până pe 26 august, și din ce am discutat cu promoterița ce împărțea pliante lângă cabină deja a atras interesul vizitatorilor.

Ok, veți spune, care e faza, de ce m-aș duce la cabina asta să sun, când am sute de minute în abonamentul meu pe care le pot folosi? E simplu, pentru că pe lângă apelurile gratuite se organizează tombole cu premii zilnice – telefoane Vodafone Smart Mini. Pentru a participa la tombolă trebuie să vă înregistrați la promoterii Vodafone de lângă cabină și să treceți prin una din provocările zilnice propuse de Vodafone pe pagina de Facebook.

Provocarea zilei este anunțată cu o zi înainte pe pagina de Facebook, iar în fiecare zi numele câștigătorului este anunțat atât pe Facebook cât și în magazinul Vodafone din Palas Mall. Cred că veți localiza ușor cabina din fotografii:

Ce îmi place mie este că provocările sunt chiar amuzante, de genul Vino cu minim 2 membri ai familiei și sunați-o pe bunica sau Sună un prieten și recită-i o poezie sau Vino cu animalul tău de companie, pozează-l și urcă poza pe Facebook. Puteți câștiga zilnic smartphone-uri, pe lângă distracția aferentă provocărilor.

Dacă aveți drum prin Palas Mall eu zic să vă opriți și la cabina Vodafone, aveți numai de câștigat.

Toată campania asta are legătură cu noile abonamente lansate de Vodafone, Vodafone Smart Free si Vodafone Easy Free, ce au minute nationale si SMS-uri nelimitate in orice retea. Sincer abia așteptam clipa asta, când vor apare abonamentele cu minute naționale la prețuri bune. Clienții nu mai sunt încântați de ofertele cu mii de minute doar în rețea, vor libertatea de a comunica cu cine vor ei și eu zic că beneficiile oferite de abonamentele de mai jos sunt tentante, dacă vreți să vorbiți fără a fi mereu atenți la numărul de telefon pe care îl apelați.

Abonamentul Vodafone Smart Free oferă 1000 de minute în retelele nationale, SMS-uri naționale nelimitate și 150 MB trafic de date pentru 11 Euro cu TVA, împreună cu smartphone-ul LG Optimus L5 II la doar 29 Euro. În plus, dacă vă faceți abonamentul fără telefon primiți 300 MB trafic de date.

Abonamentul Vodafone Easy Free include SMS-uri nelimitate în retea, 700 de minute în rețelele naționale și 25 MB trafic de date pentru 8 euro cu TVA inclus, împreună cu telefonul Nokia 301, la numai 15 Euro.

În plus, minutele nationale incluse în abonamentele menționate mai sus pot fi folosite și pentru apeluri internationale în retelele fixe din Europa și apeluri către retelele fixe și mobile din SUA si Canada. Mai multe detalii pe www.vodafone.ro.

În curând îmi expiră și mie perioada contractuală la abonament și mă gândesc tot mai mult la un abonament cu minute naționale, pentru că în ultima perioadă am constatat că vorbesc în toate rețelele mobile dar și pe fix, deci cred că m-ar avantaja un astfel de abonament, pentru a evita supracosturle. Încă nu am stat să analizez câte minute naționlae mi-ar trebui, dar cred că 500-700 îmi ajung, pe lângă traficul de date.

Voi ce fel de abonament mai aveți? Sunteți mulțumit de el? Cum vi se par noile abonamente Vodafone?

12 Comentarii

 1. 1000 minute cu 11 euro e ok. Dacă erau si 500 de mb in loc de 300 era si mai bine, dar presupun ca poti adauga o extraoptiune daca iti trebuie mai mult trafic.

 2. Pingback: Despre cabina telefonica Vodafone de la Palas Mall | Iasi 4u

 3. Salut!
  Domnilor, cred ca ar fi mai corect sa se faca o precizare foarte importanta, care i-a ‘scapat’ D-lui Sescu, si anume faptul ca aceste doua noi abonamente vdf sunt disponibile DOAR in 5 judete din tara- IS, BV, CT, CJ si DJ.
  Prin urmare, cei care nu sunt din judetele mentionate, oricat ar saliva la aceste minunate produse , nu vor putea ‘gusta’.
  Toate bune!

  • Bună Adrian. Când am menționat în titlu și în articol că aceea cabină este amplasată în Iași credeam că s-a înțeles că este o promoție pentru Iași. Scuze dacă nu a fost destul de clar. Din ce am înțeles este posibil ca inițiativa să fie extinsă și în alte orașe.

  • Bună Adrian. Când am menționat în titlu și în articol că aceea cabină este amplasată în Iași credeam că s-a înțeles că este o promoție pentru Iași. Scuze dacă nu a fost destul de clar. Din ce am înțeles este posibil ca inițiativa să fie extinsă și în alte zone.

 4. Salut,

  Nu stiu ce informatii aveti voi despre aceste abonamente dar….ati omis un aspect FOARTE important. Oferta valabila pentru PORTAREA de la abonament pentru contracte pe 2 ani, ceea ce inseamna ca trebuie sa portati numarul ORANGE/COSMOTE/DIGI (exclus PrePay) . Nu se aplica pentru achizitie sau prelungire abonament VODAFONE.

Lasă un comentariu