fbpx

Motorola Droid Razr

Smartphone-ul tocmai a fost lansat oficial de Motorola, la un eveniment organizat împreună cu Verizon în State. Deși poartă numele de Razr, singura legătură între acest smartphone și legendarul telefon lansat de Motorola în 2004 este faptul că e foarte subțire, 7.1 mm mai exact pentru Motorola Droid Razr. Totuși, dă bine la PR să îl prezinți ca pe un continuator al seriei de telefoane din care s-au vândut peste 50 de milioane de unități, nu?

Sursa foto

Deja LG-ul meu Optimus Black, de 9.2 mm, care era promovat ca cel mai subțire smartphone la lansare acum câteva luni, e mai gros cu 2,1 mm și depășit de situație. Presupun că urmează telefoanele de 5 mm grosime și în curând cele subțiri cât o folie de plastic, la cum evoluează piața.

Motorola Droid Razr se vrea un candidat direct pentru iPhone 4S și Samsung Galaxy S2 și are toate șansele să prindă la public, mai ales dacă bateria va rezista cel puțin o zi de utilizare intensivă. Are un ecran de 4,3 inchi rezistent la zgârieturi, o cameră de 8 MP cu filmare 1080p și un procesor de 1.2GHz, dual-core cu 1 Gb de RAM. Sistemul de operare e Android 2.3 Gingerbread, iar memoria internă e de 16 GB. O listă cu specificațiile complete găsiți aici. Prețul e de 299 dolari cu abonament de 2 ani la Verizon, deci prin România va ajunge probabil pe la 2500-3000 de lei la liber.

Pe Mashable găsiți informații transmise live de la eveniment, eu vă las cu o demonstrație a telefonului. Da, Google s-a mișcat repede după ce a cumpărat Motorola Mobility, a impulsionat lansarea de noi modele Motorola dotate cu Android care se vor vinde bine de sărbători.

Cum vi se pare noua jucărie lansată de Motorola?

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *