fbpx

Neogen intră pe piața reducerilor colective

Ceea ce era doar o strategie prezentată la Blogăria a devenit realitate, am citit azi la Călin că reducerile de pe Neogen sunt deja active. Ca idee. aici sunt reducerile pentru Bacău, deși ele sunt mai mult oferte la nivel național decât reduceri speciale pentru localuri din Bacău.

Diferența între reducerile de pe Zumzi și Neogen? Și eu m-am întrebat același lucru, diferența este legată de discounturile oferite și de numărul de reduceri zilnice:

  • pe Zumzi vor fi oferte putine dar cu discount foarte mare, pe Neogen vom accepta si discounturi mai mici, in schimb vor fi oferte foarte multe;
  • mesajul principal al Zumzi este ’save the money’, pe cand la Neogen este ‘explore the city/pulsul orasului’ (oferte de evenimente/restaurante/cluburi/calatorii/activitati de care sa te bucuri impreuna cu prietenii);
  • la Zumzi ’socialul’ se limiteaza la promovarea ofertelor catre prietenii Fb/Tw, pe Neogen poti vedea cine a mai cumparat reducerea, vedea cati fani are localul cu pricina – reducerile te pun in legatura cu locuri si oameni din orasul tau.

Recunosc, nu am mai fost tentat de site-urile de reduceri colective de ceva vreme. Mai cumpăram câte un voucher când găseam un restaurant nou pe care eram interesat să îl încerc, dar mereu am avut impresia că localurile care oferă vouchere pentru reduceri nu te tratează la fel de bine cum îi tratează pe ceilalți clienți, tocmai pentru că ți-au oferit aceea reducere.

În plus mereu apăreau probleme: ba nu erau locuri libere, ba era bucătarul în concediu, ba nu aveau nu știu ce ingredient. Cred că e de vină mentalitatea românească – am oferit deja reducerea, de ce să mă port frumos cu clientul? Ceea ce uită localurile este că un client cumpără voucherul tocmai pentru a testa acel local, mâncarea, atmosfera s.a.m.d. Dacă e mulțumit va reveni.

În concluzie, eu prefer să plătesc prețul întreg pentru meniu dar să merg când vreau eu și unde vreau eu. Voi mai cumpărați vouchere pentru reduceri?

Recomandă

2 Comentarii

  1. Neogen se schimba iar? Ba erau cu datingul, ba cu anunturile, ba cu recomandari pentru unde iesi in oras, evenimente. Peste doi ani aflu ca Neogen va afisa si oferte de joburi, aia mai lipseste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *