fbpx

Cum arată Facebook Timeline

Am activat și eu noul profil Facebook, folosind indicațiile de aici. Profilul nou e vizibil doar dacă ești înregistrat ca developer Facebook, restul vor vedea tot vechea variantă de profil.

Prima impresie – it is not so bad, aș putea trăi cu el. Imaginea aia de început, coperta, schimbă multe, e mai expresivă și e mult mai faină decât colecția de imagini recente care îți apăreau în profil până acum. Oricum, am impresia că Facebook va îngrămădi și în varianta asta de profil niște reclame, pe lângă cele care apar în sidebarul din dreapta.

facebook timeline
Sabina a făcut o listă cu schimbările făcute de Facebook în ultima perioadă, dacă vă interesează. Eu am început să le pierd numărul.

Recomandă

6 Comentarii

    • doar la cei care au si ei activat timeline poti vedea noul format .. cel putin asa va fi pana la 30 sept cand se va introduce automat pentru toate conturile

    • Plus ca are niste probleme inca, e in beta. De exemplu eu la munca, unde l-am activat, il vad timeline. Acasa il vad normal si trebuie sa il activez iar. Deci uneori de pe un device pe altul nu il recunoaste. Plus ca il vad doar cei care au si ei Timeline. (Marius, multumesc de mentionare)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *