Nike a lansat Nike Mag, pantofii sport din Back to the future

În al doilea film din seria Back to the Future Marty Mc Fly purta niște Nike-uri care conform scenariului ar fi fost lansate pe piață în 2015. Ei bine, e 2011 și Nike chiar lansează acel model, Nike Mag. Primele 1500 de perechi vor fi vândute prin licitație pe Ebay, iar încasările vor merge la fundația Michael J. Fox pentru cercetarea bolii Parkinson, boală de care suferă și actorul.

Nike Mag
Ce zic eu – Nike a făcut o mișcare foarte bună lansând acest model de pantofi sport, Nike Mag, care practic sunt un fel de must have pentru fanii trilogiei Back to the future. E admirabil și că Nike donează banii proveniți din încasări fundației Michael J. Fox, oricum capitalul de imagine și publicitatea obținută de Nike datorită Nike Mag e mai mult decât suficientă. Sunt curios ce preț va avea modelul când va intra în producția de serie.

Ca idee, pe net se vindeau deja replici home made ale celebrilor pantofi sport cu prețuri începând cu 500 de dolari. Nu cred că aș purta așa personal, dar dacă vă uitați pe Youtube în comentariile de la clipurile legate de lansarea Nike Mag reacțiile fanilor sunt extraordinare, lumea abia așteaptă să îi cumpere.

Bonus, un mesaj din partea actorului Michael J. Fox.

Mi s-a făcut dor de Back to the future, cred că mă voi uita la toate filmele din serie în curând, din nou. Mai sunt și alți fani pe aici? Cum vi se par Nike Mag, ați purta așa ceva?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
5 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Razvan Girmacea

Cam multa promovare pentru Nike Mag? Ai zis de nu stiu cate ori pe twitter….

Razvan Girmacea

De 3 ori pe twitter 🙂
8 septembrie (link la altcineva pe blog)
Acu 23 de ore (link la blogul tau)
Acum 30 de minute (link la blogul tau)

Reclama e faina intradevar, doar ca ma saturasem de ea 🙂

Plum Media (@plummedia) (@plummedia)

Nike a lansat Nike Mag, pantofii sport din Back to the future — Marius Sescu http://t.co/ZPTcYGW via

Paul

Ce rau esti Razvane!
Sunt misto rau acesti Nike Mag! Chiar mi`as lua o pereche daca ar avea un pret decent.