fbpx

Telefonul care avea cele mai mari șanse să se vândă datorită nostalgiei a fost relansat. Da, vorbesc de Nokia 3310. Varianta originală s-a vândut în anii 2000 în peste 126 de milioane de exemplare, nu cred că noul model va ajunge la aceleași performanțe, dar nu pot să zic că nu am zâmbit când l-am luat în mână, iar strategia gândită de HMD e genială.

Telefonul ar trebui să se vândă cu 59 de euro la liber, dar văd că la magazinele online de la noi stocul e epuizat, iar altele îl vând cu peste 300 de lei, deci putem presupune că a avut ceva priză la public. Ori asta, ori producătorul nu se aștepta la un asemenea succes, și fabrica Nokia trebuie să bage cărbuni.

De ce a prins? În primul rând datorită nostalgiei, prin anii 2000 să ai telefonul ăsta era echivalent cu a avea ultimul model de iPhone. Noul model se apropie de cel original la design, e la fel de solid, deși e din plastic, dar mult mai subțire, nici nu îl simți în buzunar.

Ce poți să faci cu Nokia 3310, ediția 2017? Poți să suni vreme de 2-3 săptămâni (22 de ore de vorbit), bateria ține o mulțime. Poți să te joci Snake sau să mai descarci câteva jocuri dintr-un magazin dedicat. Poți asculta radio FM sau muzică dacă îi pui un card de 32 Gb, poți face poze cu camera de 2 MP cu flash, dar dacă vrei să le urci pe Facebook va trebui să folosești browserul mobil, că nu are aplicație dedicată.

Atenție, telefonul e 2G, deci nu merge pe Digimobil la noi, iar internetul nu va fi cel mai rapid din lume în browser. Mai puteți descărca câteva aplicații și joburi din magazinul dedicat, dar nu prea multe. Nu are WiFi, dar vine cu Bluetooth, ca să ne simțim chiar ca pe vremuri, când trimiteam poze de la un telefon la altul, în loc să le urcăm în cloud.

Calitatea pozelor făcute cu camera e asta, dacă chiar vreți să știți:

Cine va cumpăra Nokia 3310? Nostalgicii, hipsterii care vor să atragă atenția. Cei care vor un telefon bun de backup când pleacă pe munte sau aiurea. Și nu în ultimul rând, cred că e un telefon bun și pentru cei în vârstă, datorită ecranului cu fonturi mari, butoanelor ușor de apăsat și meniului simplu. Evident, la banii ăștia puteți cumpăra alte telefoane mult mai bune ca dotări, dar nu sunt Nokia. 🙂

RECOMANDĂ
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Delia
14 iunie 2017 12:48

Il faci cadou bunicilor, despre hipsteri nu stiu ce sa spun…pentru ei mai degraba unul caramida :))

Delia
15 iunie 2017 10:46
Răspunde către  Marius Sescu

:))))

Bucur
15 iunie 2017 06:55

Abia astept sa apara si prin sudul tarii, vreau si eu unul…

Robert Morosanu
15 iunie 2017 12:39

sincer, ma “enerveaza” ca nu i-au facut carcasa putin mai … rough asa, si are forma aia acum tipic de Nokia 2.0 soft asa …
#NOKIA For the win! au fost cele mai bune …

Robert Morosanu
15 iunie 2017 12:41

acesta era modelul meu favorit 😀
http://www.gsmarena.com/nokia_3250-1296.php

7
0
Lasă un comentariux
()
x