fbpx

Au trecut 2 săptămâni de când primit telefonul prin programul Orange Smartphone Tester și am publicat deja primele impresii și o listă (mare) cu aplicații pentru Nokia Lumia 925.

Până acum pot spune că îmi place telefonul și mai ales camera foto, care înlocuiește nevoia unei camere foto pentru fotografii amatori. Mi-au plăcut fotografiile realizate în condiții de luminozitate scăzută și în mișcare cu Nokia Pro Camera și Nokia Smart Camera.

nokia lumia 925 (2)

Telefonul e mai subțire decât Lumia 920 sau 928, se așează bine în mână deși ecranul are 4,5 inchi și e foarte rapid, fiind deja updatat la GDR 2 și Nokia Amber, update-urile de soft de la Microsoft și Nokia, care aduc în plus : contorizarea traficului de date prin Data Sense, radio FM, cameră foto cu mai multe opțiuni și fotografii mai bune în condiții de luminozitate scăzută, conectarea la serviciile Google prin CalDAV și CardDAV, Nokia Smart Camera și multe alte îmbunătățiri la nivel de soft.

Pregătesc un review complet al telefonului pentru săptămâna viitoare și o galerie de imagini făcute cu acesta, dar până atunci am făcut o scurtă filmare cu telefonul și câteva fotografii ale acestuia. În clip am comparat puțin Lumia 925 și cu HTC 8X, actualul telefon. Puteți observa că Lumia 925 poate fi folosit ușor cu o singură mână, în ciuda ecranului generos.

Până când apare review-ul pe blog săptămâna viitoare puteți să vă uitați și la galeria foto, iar dacă aveți întrebări legate de telefon și funcțiile lui le puteți lăsa în comentarii.

Fotografii cu Nokia Lumia 925

Testez Nokia Lumia 925 prin programul Orange Smartphone Tester. Toate articolele despre smartphone pot fi citite pe eticheta Nokia Lumia 925.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

3 Comentarii

  1. Am înțeles că are doar 16 gb memorie interna, parca e cam putin pentru un telefon de top.

    • Depinde cum il folosesti. Pe HTC 8X am tot 16 gb și nu m-am trezit fără spațiu până acum, și cred că am câteva sute de poze, câteva sute de melodii plus aplicații, hărți. Bine, dacă vrei să îți pui toată colecția muzicală pe telefon e altă discuție.

  2. Pingback: Nokia Lumia 925 review - cel mai bun smartphone multimedia cu Windows Phone

Lasă un comentariu