Nu o să crezi ce chestii interesante poți face cu Nokia Lumia 925

Am primit telefonul de la Orange zilele trecute, în curând va fi disponibil în magazine. Chiar eram curios să îl supun unor teste mai îndelungate, am auzit prea multe lucruri bune despre el, în special despre camera foto. Dacă nu l-ați văzut deja, iată-l:

nokia-lumia-925

Telefonul e finisat foarte bine, rama din aluminiu îi conferă un aspect premium, iar ecranul amoled de 4,5 inchi e superb. Aveam dubii în privința utilizării cu o singură mână datorită dimensiunii ecranului, dar am constatat că se poate, sau poate am eu mâinile mari.

Legat de chestiile interesante care se pot face cu Nokia Lumia 925. Cineva îmi spunea să am mare grijă cu ecranul, să nu îl scap pe jos că se sparge imediat. Dragii mei, stați liniștiți, dacă rezistă la lovituri repetate de ciocan cred că rezistă și dacă îl scăpați din greșeală pe covor. Totuși, nu aș încerca ce vedeți în clipul de mai jos acasă:

În al doilea rând, că tot spuneam de camera foto, am dat peste clipul de mai jos, o colecție de imagini HDR făcute cu Nokia Lumia 925 folosind aplicația HDR Foto Camera. Dați pe full HD. Are cineva un hexacopter ca să trimit și eu telefonul la înălțime?

Revin cu mai multe detalii despre smartphone și ce poate el face, dacă vreți un anumit test lăsați-mi un comentariu. Chestia cu ciocanul e exclusă. 🙂

Testez Nokia Lumia 925 prin programul Orange Smartphone Tester. Toate articolele despre smartphone pot fi citite pe eticheta Nokia Lumia 925.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
11 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei

Pune fotografii si video, mai ales noaptea, sa vedem daca camera foto e pe masura reclamelor.

Alexandru Ionut

Întrebare: Cât de retard să fi să spargi telefonul cu ciocanul? Chiar dacă e pentru teste. Fac pariu că ultima lovitură care a fisurat ecranul, nu era programată :)). Eu mi-am cumpărat un 720, și mi-am luat și o husă de rahat. La 2 zile mi-a alunecat telefonul din ea, pe gresie, exact îl colțul din stânga sus. De la o înălțime de aproximativ 1.5 m. A rămas o mică urmă, privit cu atenție, se vede că e lovit acolo, dar dacă te uiți de la 30 cm, nu mai vezi nimic. Am avut mare mare noroc. Telefonul merge foarte… Citește tot »

Alexandru Ionut

I-am urmărit câteva clipuri. Sincer, mă doare inima :). Dacă mi-ar da cineva produse în teste, aș face o grămadă de review-uri, dar fără să le sparg. Momentan, fac doar la ce-mi cumpăr eu.

Alexandru Ionut

Mulțumesc de link, l-am salvat în bookmark :D. Nu-mi vine să cred cum s-a făcut iPhone-ul ăla. Sunt speciale mixerele alea. Văd că au cameră pe capac.

[…] când primit telefonul prin programul Orange Smartphone Tester și am publicat deja primele impresii și o listă (mare) cu aplicații pentru Nokia Lumia […]

[…] prin programul Orange Smartphone Tester de aproape o lună, în timpul ăsta am scris deja prima impresie, am publicat un hands on foto și video cu telefonul și am făcut o listă cu cele mai bune […]

SanduGabriel

Salut Poti sa faci un drop test cu telefonul , nu cu ciocanul fi sigur.Dar sa faci cum il scapi in multe feluri.