fbpx

Noutati de la HTC: Desire HD si Desire Z

HTC a lansat doua smartphone-uri noi, HTC Desire HD si HTC Desire Z, ambele lucrand pe Android. In plus telefoanele vin cu o noua interfata Sense.

HTC Desire HD -filmeaza HD la 720p si are o camera foto de 8 MP.
HTC Desire Z filmeaza HD la 720p, are o camera foto de 5 MP si e dotat cu tastatura Qwerty care se deschide printr-un sistem unic, “pop hinge”.

Nu am aflat nimic de preturi, dar cred ca vor fi jur de 500 euro la liber.

Pentru kitul de presa care anunta lansarea celor doua telefoane am primit eu emailul de teasing. Totusi, aveau dreptate in email, kitul de presa primit aseara avea 541 MB. Ce era in kit? 3 clipuri video, inclusiv cel de mai sus.

Banuiesc ca trebuia neaparat ca fiecare jurnalist si blogger sa le descarce manual, nu le puteau pune embed pe site-ul HTC, urmand sa acorde acces pe baza unei parole. Informatii exclusive, nu gluma.

Apropo, voi ce telefoane mai aveti si de ce? Eu rulez in continuare pe vechiul si stabilul HTC Tytn 2.

Recomandă

5 Comentarii

  1. Eu am un Samsung G600 si un Sony Ericsson K330 (cel din urma, de la firma). Nu mai investesc niciun leu in telefoane, pana nu ma lasa G600-le. Oricum, apar atat de multe modele noi, incat ar trebui sa fii obsedat sa incerci sa tii pasul cu noutatile. Pentru necesitatile mele e ok ce am.

  2. Scuze revin, Sony Ericsson P1i si W 350 si le ,,rulez” cand unul cand altul.
    De ce ? Cu W350 a fost dragoste la prima vedere si nu m-am inselat, nu ma pot desparti de el pt. ca este comod ca dimensiuni si facil in utilizare (chiar daca pare de fete nu ma deranjeaza, poti sa il porti in buzunarul de la camasa vara si nu se observa). P1i este luat la ,,combinatie” un pic cam gros pt. ,,tendintele” actuale dar de asemenea este un aparat de incredere care te unge pe suflet, am avut un aparat foto de 6 megapixeli de la HP, ei bine acest P1 cu 3,2 mp. ii da ,,nana” la poponet in ce priveste claritatea pozelor si la filmare (fara intarziere/delay la miscare), vreo’ trei clase peste.
    As dori un HTC Desire dar momentan nu este ,,putere”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *